Viime viikolla treenailtiin vain parina päivänä. Tiistaina aksattiin taas valkun treeneissä Syyn kanssa. Nyt oli vähän helpompi ratakin Jennin koutsaamana ja saatiin tehtyä kaikki pätkät.

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.
Ensimmäinen 13 esteen pätkä sujui melko vaivattomasti. Kakkosesta tuli kyllä ohi heti, jos yritin lähteä aikaisemmin liikkeelle. Tätä palkkailtiin vielä erikseen. Keppejä ei edes yritetty, palkattiin vaan keppien alkuun, kun sain Syyn (helpostikin) puomista ohi. Kepit erikseenkin tökkivät ensin vähän. 20-21 -väliin tein ensin persjättöä, mutta tässä tuli helposti rima alas, eikä linjasta tullut muutenkaan koiralle selvin mahdollinen. Kokeiltiin myös lähetystä putkeen ja putken alakautta juoksemista. Hyvin ehti niinkin, kun Syy irtosi putkeen vaivatta.

Mentiin ekana ja Syy oli mulla mukana radan rakentamisessa. Siinä riekkumisen jälkeen se olikin itse treenissä aika kivalla mielellä, ei kiehunut yli :)

Torstailta nappasin vuoron ennen koulutusta. Tehtiin vähän kaikkea. Syy tokoili näytön liikkeitä. Oltiin kakkosella, jossa oli muutama aksaeste, mutta hyvin tyhjää. Vaan puomin läheisyys olikin pikkukoiralle liikaa ja aiheutti luoksetulossa suurta risitiriitaa (ja huutoa). Päästiin siitä lopulta yli. Muissa jutuissa pystyi sitten jo keskittymään paremmin.

Luu sai tehdä vähän rallyjuttuja ja myös aksaa. Lähinnä puomia parin esteen kanssa ja keppien avokulmaa. Jälkimmäisessä se jopa mokasi pari kertaa, harvinaista treenitilanteessa! Hyvä harjoitus siis.

Syykin aksaili vielä puomin ja keppien kanssa. Vahvistettiin myös niitä wrappeja. Oikean kautta olikin selvästi huonompi, vasemmalla kesti liikkeen heti paremmin.