Tänään tokoiltiin lähes luksusolosuhteissa. Lähes luksukseksi se jäi kylmyyden takia... Mutta oltiin saatu varattua Tallin molemmat kentät kahdeksi tunniksi Maijun, Katin ja Lotan kanssa :) Avattiin osa väliaitaa, niin päästiin tekemään ruutua ja luoksetuloa kunnon matkalla.

Luu teki kaksi kisamaista settiä. Palkkasin osan liikkeiden aluista namilla. Kati liikkuroi ja sai valita liikkeet. Ekassa kaukot, seuraaminen, tunnari ja hyppy. Ei mennyt kauheen hyvin :D

Kaukot alkoi ihan hyvin, Luu oli tarkkaavaisen näköinen ja tuijotti suoraan mua. Annoin istu-käskyn ja käsimerkin - ja sillä ei ilmekään värähtänyt...! Ei reagoinut mitenkään. Neuvoteltiin sitten vähän ja aloitettiin alusta. Sitten teki ihan ok. Mikähän tuli.

Seuraaminen normisetti.

Tunnarissa rinki. Ja nosti ihan pokalla väärän, oman viereisen! Tähänkin oli pakko siis keskeyttää. Uusinnalla meni selvästi huolellisemmin, osui heti omalle ja nosti sen. Nyt on tasapainoilua tämän itsevarmuuden kanssa, takki pitäis kumminkin pitää napitettuna...

Hyppynoudossa oli aika jousilla lähdössä ja taisi nytkähtääkin. Nosto ihan kamala, täysiä kapulaan kiinni ja sitten vaivalla ympäri.

Palkkauksen jälkeen tehtiin tunnaria uudestaan. Rinki, jossa kapulat keskeltä kiinni toisistaan. Menin lähelle vahtimaan. Nyt teki kiltisti ja huolellisesti.

Toisessa setissä sitten kaikki vauhtijutut, jippii.

Luoksetulomerkit oli näkyvästi ruudun vieressä. Tehtiin sitten tietty ensin luoksetulo ja heti perään ruutu. Luoksetulo ihan perus.

Ruudussa oli myös aika hiilillä. Ihan ok merkille ja varmasti ruutuun. Meni tosi taakse ja maahankin vielä hissinä (yleensä tulee vähän eteen). Katsoin kuitenkin kävellessä, että oli sisällä :) Loppu ok.

Idarissa järkkä i-s-m. Taas tuntui, että jäi seisomaan, mutta kyllä se istui.

Ohjatussa oikea. Kaamee nosto, muuten ok. En antanut apuja nostoon, ja ihan laahasi kapulan laipalla mattoa pitkin kaartaessaan... No, mutta ei sentään purrut.

Tehtiin lopuksi vielä ruudun alkua ja ruudun merkillä olemista Katin häiriköidessä. Sivulla mua alkaa aina naurattaa se Luun häiriötreeni-ilme, jonka se ottaa, kun tajuaa, mitä tehdään :D Merkillä ei olla taas hetkeen treenattu hämyjä ja ihan kyllä monta kertaa lähti aivan surutta Katin ruutu-käskyllä... Lopulta alkoi pysyä ja kesti Katin käskyn ja mun samanaikaisen käsimerkin. Piti sen jälkeen vielä varmuudeksi kerran lähettää oikeasti - ja lähti sillä kuitenkin. Stoppasin matkalle.

Luu sai tehdä lopussa vielä muutaman keinunkin. Etupalkalla ja ilman, kivasti kaikki. Tuo Dogantin keinu on kyllä ihana, laskeutuu niin pehmeästi Luunkin rysäytyksellä :)