Tänään aloitettiin uuden tokovalkun talvikausi Tallilla. Koko ryhmä oli paikalla ja heti aloitettiin tehokkaasti. Luu oli jotenkin tosi keskittymätön ja kireä, en saanut siitä oikein otetta. Ehkä se oli tämä hallikauteen siirtyminen...?

Tehtiin ensin lyhyt seuraaminen palkatta. Alussa oli pakko huomauttaa, kun lähti ihan sikana keulimaan. Muutenkin oli levoton ja lentoon lähdössä. Mutta ei siitä sen enempää, tarkoitus oli tehdä vain palkaton liike idarin alle.

Idarissa sitten seiso-istu ja istumisesta palkka. Huh, ei mitään ongelmia istumisessa. Homma kuitattu, eilinen oli vaan tilastovirhe. Näin se on vaan päätettävä.

Sitten merkki-ruutu-leikkiä. Menin ensin lähemmäksi ruutua ja siirryin joka lähetyksessä kauemmas, lopulta lähetyspaikkaan. Aluksi meni hämymerkeille, sitten meni hermot ja tuli haukku. Pistettiin peli seis, otettiin hämyt pois ja aloitettiin uudestaan. Sitten hyvin, taisi mennä joka kerta kerrasta tarpeeksi syvälle.

Loppuun ehdittiin tehdä vähän kaukojen tekniikkaa, josta ei tänään tullut mitään. Tai siis kun S-I ei lähtenyt onnistumaan, niin se yrittäminen meni taas överiksi.

Paikallaoloihin päätettiin tälle kaudelle ottaa kiertävä liikkurointivuoro, niin saa tehtyä kunnon liikkuroinnilla. Tehtiin myös kehäänmeno, siihen me varsinkin tarvitaan treeniä. Ensin makuu. Luu meni hyvin alas, mutta ei noussut ekalla käskyllä. Uusinnalla ok. Istuminen näytti ihan hyvältä, ei vilkuillut levottomana, vaikka vähän katselikin.

Loppuun jäi yhteishärdelliaikaa. Luun kanssa tehtiin ensin merkkiä. Lähetettiin Katin kanssa vastakkaisista suunnista kahdelle vierekkäiselle merkille. Vähän oli haasteita, mutta alkoi se oikeakin merkki löytyä. Vauhti ja paikka merkin takana hyviä.

Tehtiin jääviä erikseen palkaten. Kaikki oikein, istumisetkin tosi varmoja :)

Ja viimeiset minuutit hinkutettiin kehään menoa ja nätisti-käskyä.