No niin, taas muutama syvä huokaus, sinisiä ajatuksia ja Luun agilitytreeneihin.

Tehtiin ihan suosiolla pätkissä, välillä suunnitellustikin. Alussa piti hinkuttaa, kun Luu tuijotti sitkeästi väärään suuntaan puomille, ja yritin saada sitä lukitsemaan lähtöhypyn. Ei oikein onnistunut. Tein suoralle putkelle ihmisnuolen, mutta Luu valui aika pitkäksi. Ei olla kyllä varmaan ikinä kokeiltu tuommoista.

Sitten väännettiin kepeillä. Luu alkoi kiepsahtaa jyrkässä avokulmassa ekan kepin taakse. Se teki vastaavaa jossain aikaisemmassakin treenissä, ja silloin vielä sitkeämmin. En tajua, mikä siinä mättää. Pari kertaa piti viedä Luu niskavilloista ekaan väliin, sitten alkoi ajatella vähän paremmin. Lopetti myös keppejä kesken, kun käänsin voimakkaasti rintamasuuntaa, mutta se nyt olikin vielä aika iso häiriö. Pelkän taakse jäämisen kesti.

Puomille piti lähettää putkensuun taakse. Oisko kerran mennyt putkeen, muuten haki käskyllä ihan hyvin. Ja ylösnousut ok. Jonkun meni sivusta, mutta tuli vinosta, kun meinasi ensin mennä putkeen, mutta korjasi linjan. (Tulipa kamala lause, mutta en jaksa korjata.) Alastuloilla pysähtyi pari kertaa liian aikaisin ja meni joka helvetin kerta vinoon. Korjasi kyllä, tosin vinouksia ei ihan täydellisesti. Nää menee vaan huonommaksi koko ajan :(

Hyppelykuvioista selvittiin tällä kertaa ilman isompia tuskia. Tehtiin ainakin takaakiertoja, pakkovalssijaakotusta ja poispäinkäännöstä. Myös aa oli hyvä joka kerta sekä ylös että alas. Alas tosin kääntyi aika vinoon siinäkin. Keinulle oli jotenkin vaikea linja, mutta ihan hyvin Luu klaarasi ylösmenot. Kontaktilta karkasi kerran reiluun vedätykseen. Loppusuora oli semmoinen epäsuora, jossa piti leikata takaa. Meni vähän turhan voimakkaasti siksakaten, mutta erittäin positiivista, että Luu irtosi loppuun pelkällä käskytyksellä, kun jäin tosi taakse. Juuri tämmöisissä se kääntyy herkästi katsomaan. Tehtiin toinen kerta vielä palkka valmiina lopussa.

Ei yhtään niin kamalaa kuin tiistaina! :)

Ai niin, Nipsun kanssa käytiin aamupäivällä Elinalla. Jumia ja jäykkyyttä löytyi taas yhden sheltin tarpeiseen. Rintaranka oli aika juntturassa, lisäksi SI-nivel toiselta puolen. Nipsu sai vähän hevos-laseria ;)