Tänään treenattiin hakua Katin, Iikan ja Tarjan kanssa. Oltiin Keskisentiellä, jossa viimeksi käynnistä onkin varmaan pari vuotta. Luu ei ole siellä treenannut koskaan. Tuittu on :) (Tuittu pääsikin tärkeisiin hommiin tallaamaan maastoa ja pitämään Motti-pennun kurissa ja nuhteessa.) Mulla ei ollut mitään muistikuvaa, missä kohtaa hakumaasto on. Luotin vaan siihen, että kyllä mä sen sitten kohdalla muistan, kun ajelen vaan eteenpäin... No, aikani ajeltua soitin sitten Katille, palasin takaisinpäin ja löysin lopulta oikeaan paikkaan ;)

Luu treenasi vikana. Tehtiin taas kaksi paria mielikuvilla. Oikealla oli vaikeaa ryteikköä, vasen oli aukeaa. Oikealta kuitenkin tuuli todella hyvin, joten hain hajun ensin sieltä, sitten vasemmalta ja lähetin ensin vasemmalle, sitten oikealle. Kaikki onnistuivat tosi hyvin, Luu oli kartalla hajuja hakiessa ja teki nopeat, suorat pistot. Nyt ei jumittanut ollenkaan edelliselle puolelle, vaan lähti empimättä oikeaan suuntaan. Pätevä!

Vaan on se raskasta hommaa ohjaajalle noiden hajunhakujen teko... Sen lisäksi, että Luu kiskoo ihan hulluna piilolle, se kiskoo nykyään myös piilolta keskilinjalle, kun tietää, että palataan lähettämään. Se kiskoo koko ajan, ja vaikkei se paljon painakaan, perässä roikkuminen umpimetsässä tuntuu ihan työltä. Odotan jo niin sitä, että päästäisiin tekemään valmiita :D