Tuitun tassusta poistettiin puoliksi irronneet tikit. Noin viikko etuajassa siis... Avohaavana hoidellaan, eli suihkuttelua muutama kerta päivässä ja tassusuojarumbaa. Lisäksi antibiootti- ja särkylääkekuuri. Tänään Tuittu on onneksi ollut jo paljon parempi, nukkuu ja makoilee ihan rauhallisena :)

Luun kanssa käytiin tokoilemassa lenkin yhteydessä. Rekvisiittana vaan takintaskuun mahtuvaa. Eli nameja, lelu ja yksi tunnarikapula.

Aloitettiin heti sillä idarilla. S-S-S-I. Hyvin :) Ja I-I-S-M-I (tjs.) Hyvin :)

Luoksetuloa. Muutama loppuosa maasta sivulle. Hyviä ja osa tosi hyviä! Pari stoppia kierrosta takapalkalle. Nää ihan ok. Kokonaisuutta, jossa stopit tosi huonoja ja hinkutettiin. Lopulta paransi vähän. Ärsyttävää, kun en saa sitä tekemään noissa kunnolla.

Palautuksia tunnarilla. Huonompia kuin ilman kapulaa, mutta ihan ok. Alkoi nyt vaan tulla taas vaihteeksi taakse vinoon... Nyt jalka takana auttoi vähän, yleensä se on saanut Luun vain punkemaan enemmän. Pari kertaa piilotin kapulaa lehtien alle, että sai vähän etsintää mukaan.

Muutamat kaukot. Ei yhtään mokaa, kaikki vaihdot virheettömiä :) No, pientä vinotusta ja epätasaisia etutassuja, mutta takatassut pysyi, eikä jähmeillyt.