Valkkutokot kuudella hengellä. Liikkuroitiin siis pareittain päikseen, ei ollut ees kauheen vaikeeta. Olin Katrin pari.

Luu teki toisena. Aloitettiin tunnarilla. Vähän enemmän kapuloita, tiheä rivi. Menin lähelle. Teki heti hyvin, huolellisella asenteella aloitti reunasta ja nappasi oman heti kohdalla. Vaikeutin sitten, hetsasin lelulla ennen lähetystä ja jäin kauemmaksi. Näin saatiinkiin virheitä esiin, sekä väärien napsimista että oman ohittamista. Parin yrityksen jälkeen alkoi kuitenkin toimia. Luusta huomaa kyllä hyvin, että jos jonain päivänä joudutaan jotain asiaa vääntämään pidemmän kaavan kautta, niin vaikka se ei sillä kerralla tuntuisi juuri edistyvän, niin seuraavalla kerralla asia yleensä menee helpommalla.

Seuraamista ja jääviä sekaisin, liikkuroituna. Eli Katri liikkuroi seuraamista ja sanoi välillä "käsky", jolloin tein jonkun jäävän. Ajoitus tuli siis yllärinä aina itsellenikin :) Tehtiin istu, seiso, maahan ja istu. Seisominen ja toinen istuminen juoksusta. Kaikki asennot oikein ja ihan hyvinkin kai. Seuruussa keuli ja levisi juoksukäännöksissä.

Hyppynoudossa lähinnä alkukäskytyksiä. Käskyistä vaan vähän valui, mun hytkähtelyistä nykikin. Palkkailin odotteluja ja lähetin lennosta noutamaan. Ai, kun sattuu omiin hampaisiin ne nostot... :D

Tein reunalla itsekseni vielä vähän seuruuta sekä kontaktihäiriöitä Maijun, Katin ja Katrin avustuksella. Muut eivät saaneet Luuta mihinkään, mutta Kati sai sen kerran melkein syömään namin (:D) ja kerran menemään maahan.

Paikallaolot tehtiin lyhyinä. Niissä ei mitään ihmeellistä.

Lopuksi ruutua, jossa lähinnä merkkiä. Laitoin tässäkin nyt lelun merkin taakse (siis kauemmas), aiemmin on ollut vain ohjatussa. Tuntuu toimivan kyllä yllättävän hyvin, kerran Luu meni jopa merkki-käskyllä vähän pitkäksi :) Kerran sai mennä ruutuunkin - ja taas ilman stoppia selvästi sisällä! :o

Aikaa oli vieläkin, niin tehtiin sitten luoksetulon loppuja, joita ei voi koskaan tehdä liikaa. Myös maahamenon kautta. Kerran ei mennyt maahan käskystä, ei siis reagoinut oikein mitenkään. En tiedä, eikö sitten kuullut käskyä metelissä vai mitä, mutta ainakin veti herneen nenään mun ohotteluista ja alkoi räyhätä todella paheksuvasti :D On se niin söpö.