Tokoiltiin Katin kanssa Tallilla. Tehtiin Luun kanssa melkein palkaton setti, suunnilleen kokonaisuuksia kumminkin. Ei tuntunut ihan parhaalta, vaan vähän nihkeältä. Tuli myös virheitä, joista ollaan viime treeneissä päästy eroon.

Seuraaminen. Tässä ei mitään isompaa, mutta oli vähän levoton ja sääti pään kanssa. Palkatta.

Ohjattu, oikea. Sain taas puremisesta kiinnin tuonnissa, joten uusittiin. Sitten ei näyttänyt enää purevan, mutta jätti sivulletulon vajaaksi. Korjautin ja otin vielä vasemman. Se oli parempi. Palkatta.

Luoksetulo. Luulla pullistui taas silmät päästä, kun tajusi, että Kati liikkuroi luoksetulon alun :D Pystyi kuitenkin tekemään. Stopista kehut, namit ja sitten vapautus takapalkalle.

Kaukot. Aloitettiin istumisella, jota ei millään meinannut pystyä tekemään kunnolla. Teputti ja/tai liikutti takapuolta. Tosi vaivalloisen näköistä. Muut taisi tehdä jotenkin. Luulen, että sillä on ranka ihan solmussa ja jumitkin vaikeuttavat vaihtoja. On kyllä pystynyt tekemään oikein, mutta sitten kun vire ei ole optimi, niin ei viitsi tsempata tarpeeksi. Palkatta tämäkin.

Tunnari, sikinsokin edelleen. Vähän huolettomasti aloitti, mutta suht kivuttomasti nosti oman. Tämän taisi palauttaa jopa suoraan. Palkatta.

Hyppynouto. Palkkasin heiton jälkeen ja lähetin lennosta. Palautti vinoon. Uusinta ilman palkkausta, tuli surkeana ja vinoon. Kolmannella tai neljännellä kykeni lopulta palauttamaan suoraan.

Ruudusta pelkkä merkki niin, että heitin lelun merkin viereen ja vapautin sille. Tää ihan ok.

Taiton jälkeen lisää ruudun merkkiä niin, että Kati oli ruudussa lelun kanssa houkuttelemassa. Aluksi meinasi ihan pokalla lähteä (lähinnä kai Katin "ruutuun"-käskystä), mutta kun hoksasi jutun juonen, tapitti merkillä mua, vaikka Kati teki mitä.

Kokeilin sitten ruutuunlähetystäkin, mutta lähti taas kaahotuksella ja meni takatassut nauhan päälle. Laitoin lelua taas merkin toiselle puolelle ja pysäytin matkalla ruutuun. Pysäytyksestä meni hyvin. Pari kertaa vapautin lelulle.

Kaukoja uudestaan lähempää. Ei pystynyt nyt oikein mitenkään tekemään, meni ihan vinoon ja tassut sojotti minne sattuu :( Täytyy koittaa saada fyssariaika pian.

Muutama sivulletulo maasta, ihan ok.

Ohjatun palautuksia heitellen. Nyt alkoi sitten mennä oikealta tullessa yli... Voi jee :D

Jälkkäriksi muutama keppien avokulma kuudella kepillä ja keinua.

Kokosin Luun loppuvuoden agikisaradoista leikatun version. Näillä fiiliksillä huomenna tekemään lisää editoitavaa! ;)