Maanantaiaamuna herätessäni tajusin ensimmäisenä, että unohdin viikonlopun touhuissa piirinmestaruuskisojen ilmoittautumisen! :( Eikä auttanut heti perään laitettu jälki-ilmoanelu, joten ei päästä Nipsunkaan kanssa kisaamaan. 11 vuoden jälkeen jää piirinmestaruudet kokonaan väliin :/ Tuija ilmoitti onneksi joukkueen, joten se pääsee starttaamaan ja me sen mukana. Menen myös Sinnin kanssa kokeilemaan, kun Hanna on kouluttamassa. (Ja juu, piti mennä Sinnin kanssa niihin yksilöihinkin...)

Keskiviikkona kuitenkin treenattiin Nipsun kanssa. Hanna oli tehnyt radan, jossa ei ollut keppejä ;) Mutta niitä treenattiin onneksi reilusti viikkoa aikaisemmin :D

Tein ekalla kierroksella puomit läpijuoksulla, kun molempiin suuntiin mentiin vaan suoraan. Hyvin Nipsu tämän erotti ja meni lujempaa läpi kuin niillä kisojen varasteluilla... Toisella kierroksella sitten pysäytin. Ekalla Hanna oli auttamassa, mutta sen jälkeen ilman apuja. Oli hyviä! Ei meinannutkaan tulla läpi, vaikka yritin vedättää ihan samalla tavalla, mutta ei myöskään himmannut älyttömästi. Jes!

Paria kohtaa kellotettiin. Alun tiukka käännös oli nopeampi, vaikka ei tuntunut kovin hyvältä. Lyhyt matka ratkaisi. Toiseen kohtaan ei saatu kunnon vertailua, kun pyöritys ei enää oikein onnistunut ja aika loppui. Oli vähän nopeampi kauempaa, mutta veikkaan, että onnistunut pyöritys olisi mennyt samoihin. Tämä kohta töksähti ennen aata, jossa en saanut Nipsua hyppyjen välistä. Se kyllä lähtee tämmöisissä kohdissa leviämään vähän turhan helposti.

Syykin pääsi tekemään taas treeninsä ulkokentällä. Sillä tippuu hampaita suusta ihan hullua tahtia, joten leikkiminen on vähän hankalaa. Namijutuissa edetään pienin askelin. Uskomatonta, mutta tuntuu, että tälle beeceelle voi saada jopa suht kivuttomasti siistin seuruun! Eihän se sitä vielä yhtään osaa, mutta tulee jo mukana ryhdikkäästi, eikä vempuloi tai hilaa takapäätä maassa niin kuin eräät aikoinaan. Pomppii kyllä, mutta sitä en pidä tässä vaiheessa vakana. Voin sitten myöhemmin muistuttaa itseäni tästä :D

Jääviin on lisätty istumisen lisäksi seisomista, tosin paloissa vielä. Maahanmenoja ei olla edes yritetty noilla bambinkoivilla :D Istu-maahan-vaihtoja ollaan saatu jotenkin tehtyä, mutta niissäkin tekniikka vaatii vielä paljon vahvistusta.

Käsikosketuksia on varioitu kestolla ja omalla liikkumisella. Kestossa alkaa vielä nuolla tai purra :D

Kapulanpitoja on treenailtu kotona, mutta siinäkin keston lisääminen on ollut tosi vaikeaa. Pientä edistymistä sentään nähtävissä. Kuolleelle lelulle Syy lähtee jo kivasti, mutta keinuhevoslaukkaa ja tiikeriloikkailee... Joskus lähtee jopa palauttamaan itsenäisesti, mutta tämä vaatii vielä työtä.

Lisäksi on tehty jotain jumppajuttuja. Etutassut alustalla pyöriminen alkaa olla aika kiva.

Pallohulluuden voisi kohta asentaa, koska sitä ei vielä osaa :D