Torstaina ei tehty mitään. Perjantaina kävin Luun kanssa treenaamassa aksaa. Ihan vaan, että se pääsee tekemään ennen sunnuntain kisoja.

Kentällä oli joku numeroitu rata valmiina. Tein sitä, mutta muutin pari mahdotonta kohtaa. Joskus näkee kyllä sellaisia kuvioita, että ois kiva nähdä jonkun oikeasti tekevän ne sujuvasti tai koiraa rikkomatta...! :D Jäljelle jäi nippanappa kisamittainen helpohko rata, joka ei sitten kuitenkaan ollut meille tarpeeksi helppo...

Tein ensin pätkissä. Luu oli taas todella kankean tuntuinen kaahottaja, flänkkäsi, ei tullut ohjauksiin, valui selän taakse. Takuttiin heti alussa tosi pitkään, kun vaan valui joka kurvissa ties mihin (=väärille esteille ja selän taakse), vaikka kuinka koitin kääntää. Alunperin vaikeimmaksi ajattelemani kohta meni lopulta helpommin, mutta suunnittelemastani leikkauksesta piti luopua, kun en vaan ehtinyt mihinkään. Tein sitten persjätöllä. Oli aika pelottavaa, mutta onnistui joka kerta, eikä kukaan kuollut! Sitten tapeltiin vielä mm. sylkkärin kanssa, johon Luu ei halunut millään tulla, vaan meni itte jo hypylle.

Kun kaikki kohdat oli hyvin treenattu ja koiraltakin ehkä parin höyryäminen pois, koitettiin vielä alusta koko pätkää nollatreeninä. Pakko oli luovuttaa, ei vaan toimi. Alkoi tulla vaan idioottimaisempia virheitä ja mulla mennä hermot.

Mutta koira sai tehdä, joten suunnitelma toteutettu ;) Oikeasti pitäisi kyllä repiä aikaa ja käydä treenaamassa aksajuttujakin välillä.