Lauantaina tokoiltiin Lotan kanssa Multisillassa. Ihana aurinkoinen ilma!

Luu teki kaksi kierrosta. Ensin kehäänmeno ja siirtymiä, nyt liikkuroituna, mutta muuten samoin kuin torstaina.

Kaukoja. Voi s-i ja vasen takatassu! Ei vaan onnistu kisamaisessa. Tätä hinkattiin jonkun aikaa, mutta tällä kertaa oli pakko lopulta helpottaa :/ Ongelma taitaa olla nimenomaan kisanomaisuus tai liikkurointi, koska epämuodollisesti jätettynä tekee paremmin kaukaakin.

Luoksetulo takaperin ketjuttaen ja kokonaisen jälkeen vielä suora. Stopit ihan ok, eikä vauhtikaan kai merkittävästi hidastunut vikalla pätkällä. Ei se parhaalta tuntunut kyllä.

Tokalla kierroksella ohjattua. Pysäytin kapulalle ennen nostoa ja annoin tuoda omatoimisesti. Molemmat puolet kerran. Pysähdyksiin reagoi hyvin, vaikka oli jo lähellä kapulaa! Ei kovin pitkään jaksanut odotella, vaan nosti ja toi aika pian ;)

Ruutu kokonaisena. Himmasi taas tosi aikaisin, päätyi kuitenkin just puolivälin yli. Ruutunmenoa pari kertaa erikseen. Tätä pitää kyllä tehdä, tila ja ylipitkä matka ilmeisesti aiheuttavat nyt tuota. Kiva, ettei kaahota yli eikä tassuttele takanauhalla, mutta en kyllä tuostakaan tykkää...

Tunnarissa tiheähkö rivi. Oli vähän kuumissaan ja teki vähän löysähkösti, mutta siihen nähden keskittyi haisteluun tosi hyvin ja tarkasti :)

Taito ei saanut tehdä mitään ja söi sitten mun treenikassista kantokahvat.