Lauantai jatkui tokotreeneillä Maijun kanssa. Meillä oli kahden tunnin varaus, mutta kerrankin jäi jopa aikaa käyttämättä. Mä olin ihan poikki agitreenien jäljiltä ja Maijukin vissiin vähän väsynyt.

Luu teki ensin taas kisamaista settiä. En halunnut nyt varmuuden vuoksi mitään sivulletuloja tähän, joten tehtiin kaukot, ruutu, idari ja seuraaminen. Meniköhän se järkkä noin...?

Kaukoissa mokaili ekassa setissä. Jätti istu-seisossa tassun taakse (tän vaan uusin) ja ennakoi yhden vaihdon. Tähän keskeytin ja otettiin alusta. Sitten ihan ok.

Ruutu ok. Vähän nyki sivulla ja oli kyllä merkillä ruutuun päin.

Idarissa sitten väärä asento. Tein M-M-I ja jäi istumisen seisomaan. Tästä jäähylle Ihmeen tunnaritreenin ajaksi.

Uudella yrityksellä kaukot nyt kerrasta ok.

Ruutukin ihan vastaava kuin ekalla kerralla.

Idarissa vaihdoin lennosta järkän M-S-I. Nyt teki oikein.

Seuraamisessa ei ollut parhaimmillaan, mutta pääsi läpi. Peruutuksessa isompi moka, mutta tuntui osittain vahingolta ja korjasi kuitenkin perusasentoon. Tehtiin se myöhemmin uudestaan ja teki hyvin. Palkalle :)

Toisessa setissä tehtiin tekniikkajuttuja namipalkalla. Ensin sivulletuloja ja noutoa muovikapulalla. Ei jähmeillyt eikä jäänyt vajaaksi. Lujempaa ja paremmalla asenteella voisi tulla, mutta ihan ok. Kapulan kanssa alkoi taas mennä sitkeästi taakse vinoon...

Tunnarissa pitkästä aikaa huonompi haistelu. Kävi ringin ylimääräisen kierroksen läpi, eli ohitti oman kerran. Annoin palauttaa, mutta otettiin uudestaan. Nyt aloitti just oman kohdalta, mutta ei varmaan nuuskinut vielä kunnolla. Nosti sitten toiselle kierrokselle tullessaan.

Vielä vähän ruudun aloituspaikassa istumista Maijun huudellessa käskyjä. Ryhti valui ja silmät pullistui päästä, mutta ei nykinyt.

Tuittukin ehti pitkästä aikaa mummutreenaamaan. Ruutukin löytyi :)