Tokoiltiin lähikentällä. Satoi taas. Mutta ei vettä, eikä räntää, vaan LUNTA! Sitä oli kerros maassakin. Sen verran lämmin vielä, että maa ei ollut jäässä, vaan just hyvä :)

Rakensin samanlaisen viritelmän kahdesta ruudusta ja ohjatusta kuin tiistaina. Ruutuun oikealle oli matkaa alle 10 m, vasempaan joku 30 m.

Ensin ohjattua, jossa merkkiä ja palautuksia. Merkit nyt aika kivoja, paitsi eka niin löysä, etten hyväksynyt. Mutta asenne merkillä hyvä ja rento. Ekassa palautuksessa puri, sen jälkeen ok.

Ruudut ei niin hyviä kuin viimeksi. Meni alkuun taas kaahotukseksi ja lähti jopa kapuloille. Muutaman keskeytyksen jälkeen heitin lelun oikealle merkin ja ruudun väliin, lähetin vasemmalle, pysäytin matkalle, kehuin ja vapautin lelulle. Tämän jälkeen meni vasemmalle silleen sopivasti jarru pohjassa ja ajatuksella, hyvään paikkaan päätyen.

Sitten palkaton setti, joka alkoi seuraamisella. Oli tosi skarppina alusta asti! Vähän koski jossain kohtaa ja lopussa jäi pa inasen eteen, mutta tuntui hyvältä.

Kaukot. S-I-S-M-I-M. Näytti edestä hyvältä, tiedä sitten. Sivullenousu ensin huono, uusin sen.

Tunnari. Kapulat sikinsokin. Tosi hyvä!

Metalli tasamaanoutona. Otti huonosti, tuli pää vinossa, valui vinoon sivulle ja piti huonolla otteella. Korjautin lopun ja otettiin uudestaan. Parempi! Tästä sitten palkka.

Luoksetulojuttuja kierrolla. Super-stoppeja ja -maahanmeno. Sivulle ensin taas vinoon, sen jälkeen ok. Stopeista vaihdellen namia ja/tai takapalkkaa sekä luokse kutsua.

Lopuksi uudestaan ruudun molemmat puolet eri suunnasta, eli lähellä oleva vasemmalle. Hyvin nääkin, meni ajatuksella! Sinne oikealle menee nyt liikaa vasempaan, mutta mietitään sitä sitten joskus...