Elokuun puolella on sitten taas vähän treenattukin.

Torstaina 2.8. illalla Katin kanssa. Luu teki tokoa, mutta en löytänyt mitään muistiinpanoja. Syyn kanssa muisteltiin rally-toko-temppuja ja tehtiin yksi pito (ei räkäissyt!). Syy sai tehdä myös keppejä ja puomia. Kepeillä oli nyt tosi hyvä, vaikka tuli alkuun kovaa! Puomilla ei saatu oikein hyviä toistoja.

Sunnuntaina 5.8. saatiin kasaan jonkunlaiset kehätreenit Turtolaan. Kaksi kehää pyöri samaan aikaan.

Luu teki ekassa zetan, tunnarin, kaukot, luoksarin ja ruudun. Zetassa sain sen kiinni huonosta seuraamisesta ja pääsin korjailemaan - ja jopa palkkaamaan sitä hyvää :D Tunnari oli hyvä. Kaukot teki jotenkin, mutta oli tosi jähmeä. Luoksetulo suorana, jäi taas ensin vähän vajaaksi. Ruutu ei meinannut löytyä millään, mutta sama oli haasteellinen kaikille muillekin, eli oli oikeasti vaikea hahmottaa.

Toisessa kehässä kierto, ohjattu, ruutu ja seuraaminen. Kierrosta siis pelkkä kierto, se ok. Ohjatussa oikea ja pysäytyksestä huolimatta nosti ensin takaa. Uusinnalla nosto oikein, mutta puri palautuksessa... Ruutu oli tässä helpompi ja sen teki hyvin. Seuraamisessa Luu meni jossain vaiheessa oudoksi, alkoi painaa ja oli jotenkin vaikeana. Pistiköhän sitä joku ötökkä...? Lopuksi ei halunnut juosta lelunkaan kanssa samaan paikkaan, vaan kierteli ympäri kenttää.

Paikkiksen istumisessa taas tosi ankea ilme, mutta muuten teki ok.

3W7A5533.jpg
(Kaisa Jalava)

3W7A5534.jpg
(Kaisa Jalava)

3W7A5550.jpg
(Kaisa Jalava)

3W7A5634.jpg
(Kaisa Jalava)

3W7A5653.jpg
(Kaisa Jalava)

Maanantaina 6.8. käytiin ihan keskenämme hallilla iltatreeneissä. Luu teki pientä tekniikkajumppaa. Kaukoja temputellen, suoraa luoksaria ja kapulan palautusta ja pitoa (joka on ihan surkeaa!). Syy teki taas rallyjuttuja ja aksasta puomia, keppejä ja aata. Aalla sain sen kerran tulemaan alastulon yhdellä laukalla, kun tehtiin muutama toisto putkeen. Pienemmällä vauhdilla korjasi heti. Nää pitää ottaa työn alle, ei vaan raaski tehdä kamalasti toistoja.

Tiistaina taas joukkuetreenit Turtolassa. Nyt pyöritettiin kolmea kehään samaan aikaan. Luun treeni loppui tosin jo ekaan. Aloitettiin taas zetalla, jossa pääsin taas korjailemaan ja palkkailemaan seuraamista. Kiertonouto tehtiin nyt kokonaisena, ihan ok. Sitten piti tehdä eteenmeno, mutta Luu ei suostunut juoksemaan ympyrään, vaikka sen takana oli lelu (kiersi siis). Jäi mysteeriksi, mikä siinä oli (se edelliskerran ötökkä(?)episodi(?), selkäjumi...?) mutta tämän jälkeen jumahti kaukoissakin ja totesin parhaaksi jättää treenit siihen.

Syy sai toimia sitten vähän häirikkönä ja touhuta omia tokojuttujaan parissa kehässä. Tehtiin kaikkia alokkaan juttuja ja kiertoa. Oli aika kiva, vain hypyssä tuli ensin ongelma. Seuraamisessa oli kiva asenne ja kaukoissakin teki vain hyviä istumisia :)