Eilen illalla käytiin Luun kanssa kaksin reippaampi kävelylenkki. Tuittukin jaksaa tuommoisen viiden kilsan lenkin vielä köpötellä, mutta kiva välillä mennä reippaampaa vauhtia, eikä mummokoiran tahtiin. Lenkin jälkeen ihan nopsa kisamainen treeni tuossa koulun pihalla. Meidän hyvän lähikentän valot olivatkin jo pimeänä, vaikka yleensä palavat kymmeneen asti. Höh.

Seuraaminen, suora luoksetulo, idari, ohjattu ja kaukot. Namipalkkaa aina liikkeiden alusta, muuten kokonaisuuksina ja palkatta.

Seuraamisessa lyhyesti vähän kaikkea. Seuraamista pitäisi tehdä nyt enemmän ennen koetta.

Luoksetulo vähän ylimatkalla. Luu on oppinut tulemaan "Luu"-käskylläkin näissä sivulle, aloin vaatia sitä vasta jokin aikaa sitten. Helpottaa, kun ei tarvitse aina vauhtipalkata läpijuoksuja. Tai kutsua "si"-käskyllä, jolla ei koskaan tule stoppia.

Idarissa m-s-i. Istuminen tuntui taas oudolta, mutta kyllä se istui. Ehkä näitä voisi vähän tehotreenata. Maahanmeno oli nopea, hyvä.

Ohjatussa merkki näkyi varmaan vähän huonosti. Luu näytti siltä, että oli rynnimässä ohi...? Reagoi kuitenkin pysäytykseen ja pysähtyi just merkille. Teki siis lopulta tosi hienon ennakoimattoman merkin, mutta jäi jotenkin semmoinen fiilis, että oli ehkä tekemässä jotain muuta :D Noudettiin vasen, nostoon hoputusta.

Kaukoissa sarja s-i-m-i-s-m. Oli taas selvästi jähmeämpi kuin muuten kaukoja treenatessa, mutta tekniikka kesti.

Jäi kiva fiilis tästä setistä, joten ei treenattu muuta.