Taas melkoinen treenipäivä. Aamupäivällä kävin Navetalla vetämässä vapaaharjoittelut, kotimatkalla poikkesin hakemassa Nipsun matkaan ja iltapäivällä treenailtiin Tallilla Lean kanssa.

Nipsu sai ensin juosta Lean kanssa osana operaatiota "Kinalle vauhtia". Nipsulle on kyllä kanssa ihan sama, kuka siellä narulelun päässä juoksee ;) Hienosti sujui yhteistyö ilman aikaisempaa harjoittelua. Puomilla Nipsu tuli ekan kerran pitkäksi, mutta sitten ihan hyvin. Sivusta seuraten näin muuten hyvin, miten ekat puomit olivat ylösmenolla vähän varovaisia (sekoitti keinuun?), mutta parin toiston jälkeen Nipsu suorastaan lensi puomin yli.

Itse menin Nipen kanssa vähän eri pätkää, semmoista, mihin järjestin kepitkin. Ensimmäisellä yrityksellä (kunhan sinne asti päästiin puomi- ja keinusekoilujen jälkeen) Nipe pujotteli hyvin loppuun asti ja palkkasin tästä. Seuraavalla lopetti sitten kesken ja alkoi koomailla. Kolme kertaa taidettiin yrittää ja sitten laitoin lelun keppien päähän. Palkkaamisen jälkeen sujui taas radallakin.

Myöhemmin tehtiin keppejä uudestaan parilla variaatiolla. Ensin kepeiltä suoraan putkeen ja sitten edellistä radanpätkää niin, että Lea palkkasi keppien päähän ja itse otin sivuetäisyyttä. Näissä ei taas mitään ongelmia.

Kokeiltiin Nipsunkin kanssa välistävetoja, mutta suosiolla vain parilla hypyllä. Kokeilin vähän eri tapoja ohjata ja Leakin koitti paria. Lopputulos taisi olla se, että on ne vaan vaikeita :D Mulla on varmaan joku asennevamma.

Luun kanssa tehtiin semmoista "ihan helppoa" ratapätkää, jossa kahden hypyn kautta u-putkeen ja siitä kahdelle hypylle. Jessus, mitä säätöä! :D Ei voinut kuin nauraa, että tässäkö se mun uusi tulevaisuuden toivoni on... No, muutenkaan ei voinut oikeastaan kuin nauraa, en osaa suhtautua Luun agiliitelyihin vielä kovin tosissani. Kunhan touhuillaan jotain hauskaa. Tästä on tulossa videokin, ja uskaltauduin lataamaan sen jopa internettiin. Nih!

Lopuksi Tuittu tokoili, taas! Seuraamista pariinkin otteeseen. Se on ihan hirveän näköistä, mutta kontakti ei tippunut kertaakaan. Yksi istuminen, joka onnistui nyt ekalla. Kaukojakin testailtiin taas jonkun verran. Sitten ruutua, joka on kanssa ihan hirveä. Tuittu punkeaa aina vaan kulmamerkeille. Hermot siinä menee. Näyttämällä sain sen sinnepäin. Viimeiseksi yksi kokonainen luoksetulo. Vauhti ei ollut kovin hyvä, mutta pysyi samana loppuun asti. Stopeissa on kyllä otettu iso edistysaskel siinä mielessä, että nykyään Tuittu useimmiten pysähtyy ;)

Niin joo, ja kun otin Tuitun tokoilemaan, se juoksi ensimmäisenä puomille. Ja teki tosi hienon kontaktin <3

Niin, ja ennen treenejä Lea kuvaili koiria ja Luun kanssa tehtiin siinä ohessa merkkiä ja seuraamista. Merkillä saatiin muutamia hyviä toistoja, tosin pari kertaa Luu myös ryysi ihan merkin päälle ja lennätti sitä pitkin pihaa... Annoin Luun tarjota itse ja palkkasin naksulla ja karvahäntäpallolla. Seuraaminen oli aika huonoa, enkä tiedä tulevatko ne kuvat julkiseen levitykseen :D