Katin ja poikien kanssa pienet tokoilut Tullilla. Luu oli aika riehakas, alkaa treenitauko vissiin näkyä. (Eikös sitä voi sanoa tauoksi, jos treenaa tokoa maks. kaksi kertaa viikossa?)

Luoksetulojuttuja. Ensin loppua maasta eteen liikkuroituna. Vauhtipalkkaa tai namia edestä. Tässä tuli taas säätöä ohi aiheen, kun yritin ottaa maahanmenon mukaan kierron kautta ja Luu jäi aina seisomaan. Tai siis meni maahan, mutta nousi ylös. Harvemmin tehdään maahanmenoja kierroista, joten ei oikein käsittänyt.

Sitten stoppijuttuja takapalkalla. Nyt oli paremmin yritystä, mutta stopit ei pitkässä nurmessa kovin hyviä. Ekan vapautin takapalkalle. Tokalla kääntyi vinoon, vapautin mulle. Kolmas läpi eteen ja vapautus takapalkalle.

Tunnaria, jota ollaan tehty viimeksi SM-kisoissa. Tai siis ei varsinaisessa kisassa, mutta treenissä pe-iltana... Oli levoton ja sahasi jonkun verran. Ensin meinasi nostella vääriä, jolloin otin pois. Kai tätä täytyis alkaa taas treenata. Ei vissiin parane tai pysy edes ennallaan treenaamatta :D

Ohjatun nostoissa kokeiltiin pulloa kapulan vieressä. Jostain syystä Luu varoi pulloa ihan ilman, että sen merkitystä tarvitsi sille (ainakaan vielä...) opettaa ja nosti nätisti ja huolella molemmat puolet. Pullo pysyi pystyssä, vaikka oli melkein kapulassa kiinni. Jatketaan kokeiluja.

Loppuun merkkitreeniä yhdessä Inton kanssa. Läheteltiin vastakkain, vuorotellen ja yhtäaikaa. Vaihdeltiin lähetyspaikkoja ja merkkejä. Luu oli pätevä eikä edes jähmeillyt :) Osasi myös hienosti bongata oikean merkin, kun vaihtelin lähetyspaikkaa ja rintamasuuntaa.

Sitten koirat pääsivät mummulaan viikonloppuhoitoon ja hain Nipsun mulle. Se pääsee huomenna siskojen kanssa kisareissuun :)