En tuu koskaan aikuistuun -Luu täytti eilen kuusi vuotta. Onnea myös Puuma, Kuura, Riski, Lalli ja Fox! Niin ne vuodet vaan vierivät, mutta onneksi on riittoisa pentue :)

IMG_0399.jpg

collage-2015-10-15%281%29.jpg

Uuden lelun (kaapissa odottanut EO-tuliainen) lisäksi Luu sai synttärilahjaksi TAAS vuoron valkkutreeneihin. Sopivasti teemana oli vauhdikas hyppäri, jossa sai kaahata ja irrota :)

Alku oli meille lähes mahdoton. Sivuirrotus hypylle ja renkaalle. Luun vaihtoehdot tuntuivat olevan joko kielto tai sitten lataaminen niin pitkäksi, ettei se kääntynyt seuraavalle hypylle. Saatin tämä onnistumaan kerran palkalla, kerran sen jälkeen ilman palkkaa ja ehkä kerran säkällä ilman apuja huonosti :p Renkaalle oli joka tapauksessa pakko tehdä vastakäännös, sen ajoitus kaukaa oli vain haastavaa, että sai koiran myös lukitsemaan hypyn. Latasi se sillä vastakäännökselläkin tosin.

Muu rata menikin helpommin. Irtoamiset ja leijeröinnit sujuu, mutta ohjata niissäkin pitää ;) Ei Luukaan lähde putkeen pelkällä käskyllä, jos liike ei tue. Muutamia vaihtoehtojakin ehdittiin kokeilla, vaikka aika pitkään yritettiin tuota alkua.

Synttäritreenivideo!