Maanantaina 15.7. oli sovittuna tokon SM-joukkueen kehätreenit. Tein Luun kanssa kevennetyn version, koska oli niin rankka viikonloppu alla. Keskityttiin liikkeiden alkuihin, mielentilaan ja pikkujuttuihin. Ei tainnut tulla ylläreitä missään.

Tiistaina aksattiin Syyn kanssa Kaisan koutsauksessa. Aivan hirveä ukkoskuuro iski päälle ennen treenejä ja arvoin viimeiseen asti, voiko edes lähteä. Sää parani kuitenkin ja saatiin juosta vain vähän kosteissa olosuhteissa. Eka ryhmä sen sijaan oli kastunut aika lahjakkaasti...

Kaisa%20160719.jpg

Ois ollut kivoja kohtia treenattavaksi, mutta Syyllä oli vähän huono päivä ja treenattiin lähes koko aika 8-9-putkeenmenoa... :p Ehkä olisi pitänyt vain luovuttaa, koska selvästi jäi levy päälle, enkä saanut oikein katkaistua huonoa asennetta. Koitettiin helpottaa parhaamme mukaan ja treenattiin lopulta ihan vaan paikaltaan lähetystä putkeen :D Ainakin tämä taas muistutti, miten tärkeää Syyn kanssa on katkaista se väärässä moodissa tekeminen HETI! Mutta jotenkin masentavaa, että uusia haasteita tulee kovemmalla tahdilla kuin vanhoja saa treenattua.

Torstaina käytiin sitten tekemässä vähän läksyjä. Takuttiin putkeenmenon kanssa tässäkin, kun puomin jälkeinen leikkaus putkeen sai Syyn jäkittämään ja huutamaan. Toisessa kohdassa asia eteni paremmin lelu- ja liikehäiriöidenkin kanssa. Keppejä treenattiin varmaan kanssa, tiistaina ne jäikin kokonaan tekemättä.