Torstaina uskollinen ratsuni teki jotain, mitä se ei ole tehnyt ikinä ennen melkein seitsemänvuotisen yhteiselomme aikana. Ei käynnistynyt pakkasella! Loppuviikosta ei siis treenailtu. Säiden puolesta toki sopikin pitää taukoa, vaikka viikonloppuna alkoi jo vähän lauhtua.

Sunnuntaina mentiin Hyvinkäälle kisaamaan, Maijun ja Ihmeen kyydillä :) Tuomarina Markku Kaukinen. Pääosin ihan mukavat radat oli.

Aloitettiin hyppärillä. Kulki oikein kivasti! En onneksi yrittänyt tunkea kakkoselle takaakiertovalssia, vaan päästiin aloittamaan rata sujuvasti ja samassa rytmissä. Kaarrokset valui, mutta maltoin odottaa. Sitten takaakiertovalssissa Luulle sattui joku totaalinen virhearvio, eikä se saanut ponnistusta ollenkaan kohdalleen. Teki pikkuhypyn, jolla tiputti riman, ja sitten vasta varsinaisen hypyn. Reppana :/ Vähän taas kirveli, kun tehdään muuten sujuva rata, niin sattuu tuolloinen puhdas vahinko, joka ei varmasti ollut Luulta mitään pelkkää huolimattomuutta tai räiskintää. Tästä tuli hylly, kun ilmeisesti tuomari tulkitsi tiputuksen esteen rikkomiseksi ennen sen suoritusta.

C

Eka agirata meinasi kosahtaa jo alkumetreille, kun Luu meni keinulla vinoon ja lähti turhan tiukasti hypylle, johon tultiin muutenkin vähän hankalaa linjaa. Kiltisti korjasi kuitenkin aalle! Muuten rata sujui suorastaan leppoisasti, mitä nyt puomin jälkeisessä kohdassa piti vähän korottaa ääntä ;) Rimatkin pysyi tällä kertaa, joten nolla!!! Todellakin harvinaista herkkua, kun edellinen on tullut syyskuussa ja sitä edellinen kesäkuussa! :D Kolmospallillekin päästiin.

B

Vika rata levisi sitten aivan totaalisesti. Harvoin olen joutunut keskeyttämään ihan siksi, että omasta ohjaamisesta ei tule enää mitään. Alku oli meille vaikea. Hirveä tappelu kakkosella kääntymisen kanssa ja siihenhän se kaatui. Pätkä puomin alla olevasta putkesta aalle meni vielä hyvin ja niinkuin olin suunnitellut. Sitten Luu varasti aalta ja jäin miettimään, mitä teen. Sitten se varasti keinultakin ja jäin taas miettimään. Ei näin! :p Siinä vaiheessa tajusin, että pakko vaan mennä pois, ei ole reilua kenellekään.

Laitetaan nyt tääkin, on siellä se yksi onnistunut kuusi estettä: A

Ihmeellä (tai Maijulla) jäi tällä kertaa viimeistely puuttumaan, mutta Luu tarjosi kaverillekin palkintokeksin :)

V__4DDE%282%29%20%28%29.jpg