Tänään treenitreffattiin taas Katin ja Hannan kanssa. Ensin tokoiltiin Haavistolla.

Luu teki yhden setin, lähinnä korjaussarjaa eiliselle... Vähän jännäsi, miten eiliset väännöt vaikuttavat, mutta eivät onneksi ainakaan negatiivisesti :) Palkkailin liikkeiden alkuja. Niissä oli tosi kyylänä ja jouduin välillä korjaamaankin. Katsekontaktia tarjosi kyllä hyvin.

Ensin ruutuun virittelyt, mutta tehtiin pelkkä merkki. Voisi mennä paremmin, mutta parempi kuin eilen kuitenkin.

Luoksetuloa. Kisamaisesti stoppiin asti ja siitä läpi vauhtipalkalla. Vähän tuli odottavasti edelleen. Stoppi vissiin ihan hyvä. Toinen stoppi vielä takapalkalla. Ihan ok kai sekin, mutta eka oli parempi.

Tunnari. Rivi. Kaarrotti taas sinne taakse ja aloitti haistelun jostain. Nosti oman kuitenkin heti sen kohdalla, joten ihan jees.

Ruutu, jossa sai mennä ruutuun asti. Ruutu oli haastavasti ylämäkeen, eikä näkynyt merkille. Hyvin lähti ja meni ihan täydelliseen paikkaan :) Varmaan 20 cm jäi takajalkojen taakse tilaa.

Ohjattu. Ensin vasen, kaikkinensa ok. Sitten oikea, jätin lähtömerkin ohjuriksi. Hyvin palautti! :) Vauhtia ja asennetta haluaisin viimeisiin askeliin, mutta tuli kuitenkin ihan yhtä hyvin kuin on tullutkin.

Metallia lopuksi ilman liikkuria. Ensin vähän pitoa, sitten palautuksia nostojen kautta. Kalisutti, mutta piti kapulaa sinnillä ja palautti ihan hyvällä yrityksellä. Sääliksi käy vaan, kun se ei tajua nostaessaa ottaa kunnon otetta kapulasta :( Puhuttiin, että pitäisiköhän opettaa se pitämään kapulaa vinosti, saisi ehkä uuden "tempun" kautta rikottua tuon ajatuksen...?

Inton, Taiton, Huin ja Hikankin treenattua siirryttiin vähän matkan päähän tekemään jälkiä. Luun jäljelle tuli monta kulmaa ja kolme välikippoa. Namitin tiheämmin kulmat ja kipoilta lähdöt, ennen kippoja taas oli tyhjää.

Alussa ryysivämpää, mutta loppujäljestä rauhoittui huomattavasti. Pari kulmaa meni tosi nätisti, osassa piti tarkistella. Yksi pätkä oli selvästi vaikeampi ja aiheutti sahaamista, siinä voimakas tuuli varmaan puski hajuja jäljen sivuun. Vikoilla pätkillä meni namitettuja pätkiä jopa ihan löysällä hihnalla ;) Tyhjät meni lujempaa. Kipoilla Luu on alkanut tarjota maahanmenoa, joten meillä saattaa keppi-ilmaisukin olla jo ihan hyvällä mallilla... Tosi tomerana löi joka kipon kohdalla maihin, vaikka sitä ei mitenkään ole tähän ohjeistettu. Keppejä Hanna muuten kehotti jo vaikka seuraavalle jäljelle lisäämään mukaan ja katsomaan, mitä tapahtuu. Pikku-Hikallakin oli tänään ekat kepit jäljellä :)

Kun vein Luuta takaisin autoon, Tuittu porhalsi autosta pihalle ja suuntasi jäljestämään... Taiton jälki oli vielä ajamatta, joten mä perään metsästämään pikkumustaa, ettei sotke Taiton jälkeä. Sain sen melkein houkuteltua nameilla pois (auktoriteetti tämmöisissä tilanteissa...? onko se jotain syötävää..?), mutta juuri edessäni se tekikin kunnon harhautukset ja kiihdytti karkuun. Ei voinut kuin nauraa, vaikka vähän ärsyttikin. Suuntasi onneksi Luun jäljelle ja aloituspaikalta sain sen sitten napattua vihdoin kiinni.

Tietenkin Tuittu piti päästää lopuksi jäljestämään. Se on aika liikuttavan tosissaan <3 Yhdessä kohtaa taidettiin olla ihan hukassa, mutta jostain se taas löysi jäljelle ja päästiin loppuun asti. Ihan hyvin mummulta, vaikka harhoja oli ihan kiitettävästi. Makkaraa ei paljon jäänyt, mutta Tuittu löysi muutaman ja mä muutaman palan, jotka se sitten sai loppupalkaksi.