Tänään piti käydä vielä lähikentällä tekemässä pikkujuttuja. Ihan vaan ohjaajan mielenrauhan takia. Luu osaa nyt sen mitä se osaa :)

Ensin seuraamista. Koemaista kokonaisuutta hihnassa, mukana vähän kaikkea. Askelsiirtymissä on epätarkkuutta, mutta eipä niihin olla edelleenkään perehdytty ajan kanssa. Muuten ok, välillä koski.

Istumisia vapaamuotoisesti vahvistellen ja kerran liikkeenä. Hidastusavulla istui joka kerta :) Tai kerran jäi seisomaan, kun seuruutin oikealla puolen, mutta taisi olla vain liian outo paikka.

Pari stoppia maalinkierrolla. Eka lähellä, mutta toinen kauempana. Kunnon vartaloavut kummassakin, joilla teki hyvin.

Kaukoja. Ensin kisamainen alku ja eka nousu, m-i, ihan hyvin. Sitten kisamainen sarja, m-i-s-i-m-s-m. S-i väärällä tekniikalla, muut hyvin. Lopuksi vielä tekniikkaa lähempää, lähinnä sitä seiso-istua.

Ruudun loppuosaa tehtiin ilman ruutua. Kävelin ja huutelin käskyä, meni pari kertaa halpaan. Ja kun sitten kutsuin, ei lähtenyt ekalla käskyllä... Saas nähdä kuin tämän kanssa käy. Pitää vaan muistaa antaa käsky nopeasti liikkurin jälkeen ja tehdä se tarpeeksi voimakkaasti.

Loppuhuipennuksena metallia. Pidossa ei taas mitään hämminkiä, melkein pöllii kapulan mun käsistä. Meinasin ensin, että olisin tehnyt vain pitoa, mutta oli ihan pakko kokeilla noutona... Hyvä, että oli. Ekalla kiersi kapulaa kuin kissa kuumaa puuroa (varmaan kolme kierrosta), nosti, mutta pudotti matkalla ja lähti pois :( En halunnut nyt tehdä tästä isompaa showta, vaan houkuttelin ihan hyvällä nostamaan. Lopulta toi ihan hyvin. Toisella toi heti, mutta selvästi ällötti ja piti huonosti. En kuitenkaan nillittänyt nyt otteesta yhtään. Kolmas oli paras, mutta ote edelleen aika huono. Ei varsinaisesti kalistellut, mutta kapula valui toiseen suupieleen. Kehuin ja palkkasin kuitenkin nämä, pääasia että pystyi nyt tuomaan.

Ihan hyvä fiilis jäi kaikesta huolimatta. Kyllä se osaa ihan tarpeeksi hyvin :)