Lauantai venähti vielä treenireissunkin jälkeen aika pitkäksi, joten sunnuntai meni lorvaillessa. Illalla käytiin kuitenkin Tesomalla tokoilemassa Katin ja Lotan kanssa. Luu teki vain yhden setin.

Ensin seuraamista. Palkka kehäänmenosta, kun oli hyvä! Seuraamisessa vähän liikaa kierroksia, ylityöskenteli, punki eteen ja oli levoton. Paitsi vasemmalle käännöksissä laiskotteli... Juoksussa ihan törmäsinkin siihen, mutta eipä tämmöiset Luuta haittaa.

Kaukoja häirittynä, lähinnä hämykäskyjä. Ja on se vaikeeta... Alkuun teki asentoja ihan pokalla Katin ja Lotan käskyistä. Sitten jumitti. Lopulta vähän paransi.

Tunnari. Rinki. Palkkasin katsekontaktin, lähetys uudesta pa:sta. Nyt pitää tehdä vaikeampia, oli liian kiepeillä tässäkin ja töni vääriä. Lisäksi ekalla kertaa ohitti oman, joten piti kutsua kerran pois. Sen jälkeen oma nousi niinkuin pitikin, mutta väärät sai liikaa kyytiä.

Luoksetulon osia. Kauheesti pitäisi treenata molempia stoppeja sekä lähtöjä niistä. Työlästä... Annoin stoppiin vartaloavun vähän myöhässä, tuntui että reagoi vasta siihen. Uusinta vähän parempi. Myös maahanmeno oli tosi huono. Jättöön on sentään saatun jengoja. Itse asiassa jo niin paljon, että odottamista pitää vahvistaa ennen seuraavaa koetta, nyt nykii vähän kaikesta.

Eipä me sitten muuta taidettukaan tehdä...?