Iltalenkin yhteydessä jotain pientä. Taas tuolla pikkukentällä.

Seuraamista tehtiin semmoisina puolipitkinä pätkinä. Mukana vähän kaikkea. Seuraamisremmi jäi kotiin, joten tein Luun nahkataluttimesta semmoisen lenksun kaulaan. Ei ollut kauheen näppärä. Muutaman kerran piti huomauttaa keulimisesta, mutta muuten tuntui keskittyvän aika kivasti.

Sitten jatkettiin kaukotreenejä takapalkalla. Mulla oli vaan semmoinen pienen purkin kansi namialustana ja viisaalla bordercolliella oli suunnattomia vaikeuksia löytää sitä. Siis vielä kymmenen toistonkin jälkeen... Muuten ihan jees. S-I nyt ei vieläkään toimi kaukaa, mutta siinä ei ole mitään uutta.

Vielä jääviä/idaria. Tein järjestyksessä S-I-M, niin että ensin palkka seisomisesta, koko homma alusta, palkka istumisesta ja koko homma alusta loppuun. Kaikki asennot oikein :) Istumisenkin teki tosi pienillä avuilla. Tämän jälkeen vielä asentoja sekaisin hillumisesta. Seuruutin välillä oikealla, ja siitä tuli useampi moka. Lähinnä istui tai makasi seisomisen. En osaa oikein antaa apujakaan niin päin... Saatiin nekin onnistumaan.

Tuittu ei tehnyt mitään kummempaa, mutta kokeilin, osaisiko se kiertää semmoinen n.2-3 m kanttiinsa olevan kopperon. Kierrot ovat olleet Tuitulle aina jotenkin tosi vaikeita, ja varsinkin isompien kohteiden, joiden taakse ei nää. Nyt siitä on kuitenkin tullut ihan pro :) Sitä kopperoakin se kiersi miljoonaa, kun ekalla kertaa vähän autoin. Oppiikohan se vielä kiertämään maalinkin ilman, että yrittää oikoa verkon läpi...?!