Sunnuntaina siis treenailtiin ja herkuteltiin Kana-areenalla Pian ja Tuplan kultajuhlien merkeissä. (Ja Luun synttärien.) Kiitos Pialle järjestelyistä ja kutsusta! Ja kiitos kuvistakin!

Tokotettiin kaksi kierrosta ja välissä paikallaolot. Luu teki ekalla kiekalla kisamaisen setin. Vähän jouduin jotain korjailemaan. Vire oli aika tapissa ja koira lentoon lähdössä. Ei kuitenkaan mennyt järkyttävän kyyläksi, vaan kykeni jopa olemaan siirtymissä aika kivasti!

Idarissa M-I-S. Seuraaminen oli ihan kamalaa, ekan suoran lopussa huomautinkin, kun keuliminen meni ihan överiksi. Asennot ok.

Luoksetulossa annoin seisomiseen vartaloavun, mutta ois voinut olla parempi. Ennakoi seisomisesta lähdön...! Ja sivullesiirtymänkin, sen korjasin.

Ohjatussa haettiin vasen. Se kaikkinensa ihan hyvä, ei mitään ihmeellistä. Kivasti löysi kapulan ja malttoi nostaa oikein, vaikka oli merkkejä ja sälää ympärillä.

Hyppynoutoon lainattiin Katjan erilaista kapulaa, olikohan se nyt sitten ranskalainen...? Paksumpi keskiosa ja taivutetut laipat. Luu selvästi vähän ihmetteli noston yhteydessä ja otti löysällä otteella, mutta tiukensi nopsaan ja teki muuten hyvin.Tunnarissa tarkisteli turhan kauan ja käytti ihan nopeasti viereistä suussa, tai ainakin suuta viereisessä, miten sen nyt ottaa ;) Palautus jotenkin laukalla ja loppu muutenkin ok.

Ahisti palkata tunnarista, joten tehtiin samaan settiin vielä luoksetulon korjaussarja. Ja eikä muuten ollut yksi eikä kaksi kertaa, kun edelleen ennakoi seisomasta lähdön! Sitä siis hinkutettiin hetki, kunnes saatiin toimimaan ja pääsin palkkaamaan :)

Paikallaoloista tehtiin ensin istuminen (vissiin joku kolme minuuttia...) ja sitten makuu. Näissä ei mitään, hyvin nousikin makuusta. Istumisessa Luulla oli hamsteri kentän reunalla vahdittavana :)

Toisella kierroksella aloitettiin tunnarilla. Vähän enemmän vieraita ja liikkuri varasti oman. Tällä tekee paljon paremmin, ei tarkistele liikoja ja palautusvauhtikin on parempi.

Sitten taisi olla ohjattu. Tehtiin oikea niin, että se oli lähellä seinää. Halli on muutenkin liian kapea ohjatulle, joten ajattelin tuon olevan vaikea. Vaan ei ollut, hyvin Luu klaarasi ja jätti keskikapulan rauhaan. Tästä vauhtipalkka (kiitos Maijulle taustan raivauksesta, kun huomasin yhtäkkiä, että seistään hyppyesteen edessä...).

Merkki-ruutu-leikki ei oikein sujunut. En tiedä, vaikeuttiko seinän läheisyys ruudun takana vai eikö viretila kohdannut, mutta meni joka kerta peruutellen, vaikka olin itsekin lähempänä ruutua. Ekalla jäi ihan etunauhan päälle, seuraavilla meni sentään selvästi ruutuun ja korjailikin nopeammin. En halunnut jäädä pidemmäksi tappelemaan, joten palkkasin sitten vaan yhdeltä merkiltä.

Loppuun seuraamista ihan liikkurointia noudattaen. Luu ei oikein enää jaksanut keskittyä ja kaikenlaista säätöä oli. Pää pysyi ihan kohtuullisesti, eikä paikkakaan ihan sikana valunut. Mutta askelsiirtymät oli nihkeitä ja monet perusasennot niissä vinoja.

Synttäritreenit

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't want to stop at all


(Freddie Mercury)