Mulle osui kesäkauden eka tokovalkun treeniryhmän koulutusnakki. Taisin vetää syksylläkin ekat treenit ja silloin oli ihan sama homma - uuden kauden alkaessa lähes kaikki ovat innokkaina paikalla, joten koiria riittää ja riittää... :D Nyt vedettiin 14 koiraa kolmeen tuntiin. Oli muuten näyttävä paikallaolorivi :) Kotiin päästyäni kävin heti samalla innolla (pienen lenkin ja) treenaamassa Luun kanssa. Tosi nopea, reipastempoinen ja hyvän fiiliksen tempaisu :)

Seuraamispätkä ihan kisamaisesti. Toki olisin häröilyt korjannut, mutta ei ollut mitään isompaa.

Tunnari siihen perään. Aloitus hyvä, mutta vähän oli levoton ja siirsi jotain kapulaa. Oman kohdalla tarkisteli viereiset, mutta ihan ok. Palautuksissa on alkanut olla ihan kiva asenne. Ei ne nopeita ole, mutta semmoisia rentoja.

Luoksetulojuttuja. Tuota meidän lähikenttää lanataan aika ahkerasti ja nytkin se oli lanauksen jäljiltä semmoinen ihanan pehmeä :) Kelpasi stoppailla. Loppuja erikseen, maahanmenoja erikseen ja stoppeja erikseen. Maahanmenojakin voisi joskus ihan treenailla... Peruuttaen tekee hyvin, mutta välimatkan lisääntyessä vähän asettautuu. Stopit tosi hyviä peruuttaen ja vastaanjuoksulla. Ilman apujakin sinne päin. Loppuun vielä yksi kokonainen.

Kaukoja vielä sekä sarjana että yksittäin lähempää. Aikas mukavasti nääkin.