Tiistaina 23.4. valkkuagit. Koska Syyllä oli jo kaksi aksapäivää putkeen ja Luulla piirinmestikset tulossa, sai muori treenata. Iita koutsasi ja tehtiin jotain vanhaa treenirataa, jota en enää onnistunut löytämään. Alkuradassa oli välistävetoja, joihin ajattelin meidän jäävän koko treeniksi :D Vaikeita ne olikin, mutta jotenkin selvittiin! Ihan perinteisesti oli toimivin, ja putkesta ekalle hypylle sain mennä jo aika pitkälle odottamaan, sen Luu malttoi hyvin napata. Myös yksi leijeröintikohta oli aluksi oudon haastava. Ensin Luu ei meinannut irrota putkeen puomin alla, ja kun se irtosi, sillä ei ollut putken jälkeen selvästi mitään hajua, missä mä olin :D Jotenkin sen silmiin ilmeisesti liikaa tavaraa samassa kuviossa. Muuten kaikki sujui kivasti ja Luu tuntui helpolta!

Kuvan mahdollinen sisältö: koira ja ulkoilma

Keskiviikkona kävin Syyn kanssa treenaamassa samalla radalla yksittäisiä juttuja. Keinulla vahvistin pysymistä ja yritin hakea siihen vähän parempaa mielentilaa. En tiiä... Kepeillä avokulmaa ja umpikulmaa puominkin kautta. Ja koska puomi oli helpolla ihan hyvä, jaksettiin kokeilla vähän niitä välistävetojakin. Kevyemmin ohjautuva koira ja edes auttava in-in helpottivat asiaa huomattavasti! :D

Torstaina Syy tokoili vähän ennen mun koulutusvuoroa. Lähinnä työstettiin niitä liikkeiden välejä. Tuntuu kyllä toimivan tosi kivasti!

Kuvan mahdollinen sisältö: nurmikko ja ulkoilma