Lauantaina piti kisata Nipsun kanssa kotikisoissa, ois vielä ollut pari kivaa Mujusen rataa. Mutta perjantain kuvaussettien jälkeen Nipsu kevensi oikeaa etujalkaa :( Onneksi bortsuille oli jo varattuna fyssari tiistaille ja Nipsu pääsi siivellä. Lihasjumilta vaikutti, joten vielä on toivoa päästä SM-kisoihin. Uusi aika on jo varattuna, ja sitä ennen pitänee uskaltautua kokeilemaan aksaa...

Talkoilin sitten hetken aikaa ja treenattiin Syyn kanssa ulkokentällä. Puomia maton kanssa, aika järjestäen joka toinen hyvä ja joka toinen ei :p Pujottelussa aluista ei tullut oikein mitään, meni sitkeästi kakkosvälin pitkäksi, jos oli yhtään vauhtia suoralla lähestymisellä. Loppuun sen sijaan pujotteli hyvin, vaikka jo vähän kiihdyttelin itse sivussa. Sitten tehtiin vielä ratapätkää, jossa oli pari takaakiertoa ja in-iniä. Ja pimeä putkikulma ja rengas. Putken hoiti kunnialla, mutta renkaan hajotti paristi.

Sitten Syyn oli niin hiki, että se makoili ihan rauhassa varjossa, kun _lanasin kenttää_...! (Viimeksi olen lanaillut Syyn läsnäollessa viime kesänä ja silloin se raivosi ja puri lanaa.)

Maanantai-iltana käytiin bortsujen kanssa treenailemassa. Ensin tokoa ulkokentällä. Syy keskittyi keskittymään helppoihin juttuihin, vaikka viereisillä kentillä aksattiin :) Seuraamista, luoksaria, maahanmeno, kaukot. Ja ihan vaan liikkeiden välien sivulletuloja, joissa on alkanut laiskotella. Luun kanssa vain vähän seuraamista ja jääviä sekä niitä ohjatun nostoja. Ihan hyvin muistui mieleen ja vähän tuli punaista kapulaan :p

Sisällä vielä aksajuttuja Syyn kanssa. Puomilla tehtiin ensin muutama jyrkkä käännös molempiin suuntiin. Nää osui pääsääntöisesti hyvin. Numerokyltti oli ohjurina. Sitten tein eläinkokeen ja tehtiin suoraa puomia ilman mattoa. Tosi hyviä toistoja!!! Toistaiseksi pessimisti uskoo, että tämä oli joku ihme sattuma, mutta odotan, että pääsen testaamaan uudestaan...

Keppejä aloitettiin umpikulmalla ja näin alut onnistuivatkin hyvin. Tosi hyvin pujotteli taas myös loppuun, vaikka vauhti kiihtyi molemmilla :)

Loppuun vielä lyhyt ratatreeni. Pakko ottaa näitäkin säännöllisemmin ohjelmistoon, vaikka estetreeneistäkin kertyy treenimäärää ihan riittämiin. Roiski takaakiertorimaa, räjäytti rengasta ja radan päätteeksi tuli keinusta läpi. Näitä sitten korjailtiin.

Jäähkälenkillä oltiin kympin aikaan ja oli ihana lämmin kesäilta! Toukokuun puolivälissä...!

Tiistaina oli tosiaan sitten fyssari. Käsiteltiin Nipsu ja mun koirista kovemmassa tarpeessa ollut Luu. Syy sai pikahoidon lanneselälle, jossa oli vähän jumia, mutta ei mitään radikaalia.

Koirien huilaillessa ohjaajan ilta kului mukavasti kennelpiirin "perinteisessä" gaalaillassa meidän viime vuoden halli-SM-joukkueen ja muiden menestyneiden tuttujen kanssa. Kiitostilaisuus järjestettiin nyt kolmatta kertaa ja on ollut onni päästä mukaan joka vuosi! Aina sitä ilmeisesti sitten jossain onnistuu! :)