Viime viikolla aloitettiin jumppakurssi ja liikkeitä treenailtiin muutamana päivänä. Tavoitteena olisi ennen kaikkea saada jumpat edes jonkunlaiseksi rutiiniksi, jolloin niistä olisi jotain hyötyäkin. Tätä helpottaa kyllä, kun saa selkeät ohjeet ja palautteet tehtävistä!

Keskiviikkona aksattiin ja tarjottiin tietty eskarikavereille kakkua. Syy sai treenata uuden palkintopallon kanssa ja oli tänään tosi pätevä 2-luokkalainen! Toki muutaman jutun kanssa säädettiin, mutta muutaman kanssa se myös teki yllättävän hyvin. Varsinkin yhden takaakierron haki aina tosi hienosti itse, vaikka oma ohjaus oli myöhässä ja liike vei jopa suoraan hypylle :) Harmi, kun kyseinen kohta rajautui videon ulkopuolelle.

Syy treenaa

20200805_194650.jpg

Torstaina Luulla oli näyttökoe rallyn tehoryhmään, johon hain sille paikkaa tulevaksi kaudeksi! Näyttö oli lyhyt ja helppo ratapätkä ja se sujui ihan suht hyvin, mitä nyt itse taisin unohtaa yhden pysähdyksen :D Saa nähdä, kuinka meidän käy! Ryhmiin oli tosi paljon hakijoita.

Viikonloppuna oli tarkoitus treenailla kaikenlaista, kun kerrankin oli kalenterissa tyhjää. Mutta migreeni päätti toisin :/ Jumpattiin sitten vaan ja lenkillekin koirat pääsivät vaan lähimetsiin ja uimaan.

20200808_202859.jpg

Lauantai-iltana alkoi onneksi helpottaa ja päästiin sunnuntaina kisoihin korkkaamaan 2-luokka. TamSKilla oli kolmen startin hyppärikarkelot. Ei ollut kyllä meidän päivä tänään. Itse en saanut oikein radoista otetta ja Syy tuntui tosi huonolta. Se irtosi vain pätkittäin, oli tosi tahmea ja jäi helposti vaan pyörimään ja huutamaan. Kepitkään ei onnistuneet yhdelläkään radalla. Lähdöt on myös menneet taas tosi huonoiksi. Uplaken ahdistuksella ja Janakkalan hässäkällä lienee osuutensa näissä.

Nyt pidetäänkin kuukauden verran kisataukoa ja treenaillaan välillä pitkän treenilistan juttuja.