Valkkuryhmän tokoissa sai treenata tänään t-paita päällä :) Oltiin Pirkkahallin pk-kentän vieressä, mutta tuulikaan ei mennyt tällä kertaa överiksi. Ihme!

Luu teki kolmantena. Aloitettiin kaukoilla, jossa liikkuri(e)n häiriköintiä. Palkkailin eri vaiheissa, kun malttoi pitää kontaktin. Myös asentoja tehtiin. Teki aloituksen yhteydessä yhden tosi hyvän maasta istumisen. Seiso-istu oli taas tänään levoton ja pomppiva.

Sitten luoksetulo. Ekalla kutsuin läpi, kun lähti niin laiskasti. Tokalla stoppi vartaloavulla (ok), josta kierrätys takana seisovan Maijun ympäri. Ajattelin tehdä näitä nyt suosiolla vartaloavulla, koska se on ainut apu, jolla saan tekniikan hyväksi.

Tunnari isoilla väleillä, muutama kapula normaalia enemmän. Ekalla meni ja haisteli taas jotain kolmea-neljää oikeaa reunimmaista (kokeessa vasemman, eli tässä ei ole kaavaa) ja otti niistä ihan pokalla jonkun. Koska tiesin, että on väärä, pääsin heti puuttumaan. Yritin kutsua Luun pois ottaakseni kokonaan uudestaan, mutta se tunki väkisin muille kapuloille ja kävi nostamassa oman... Ehti kuitenkin tiputtaa, koska motkotin sille koko ajan. Sitten otettiin koko juttu alusta, Kati laittoi oman uudelle paikalle. Nyt teki hyvin. En kyllä käsitä, mikä tästä tunnarista on nyt tehnyt näin herkän. Jotenkin se takki ei vaan tahdo pysyä kiinni...

Seuraamista liikkuroinnilla ja kevyillä häiriöillä. Puutuin kontaktin tippumiseen, jota saikin olla tekemässä ahkerasti perusasennoissa. Liikkeessä skarppasi (ja painoi...), mutta pysähdyksen jälkeen oli aina pakko vilkaista liikkuria...! Ärsyttävä. Kyllä se sitten saatiin paremmaksi. Näitä pitää vaan tehdä lisää, sillä perusasennoissa Luu ei ole senkään vertaa töissä kuin liikkeessä.

Paikallaoloista tehtiin ensin makuu. Luu oli rivissä vikana. Valahti ensin mutkalle, josta huomautin ja otin uudestaan. Sitten tippui nätisti, jopa leuka (einä kirsu) edellä. Sivullenousussa taas pakki. Istuminen oli ihan ok. Näyttää tosi elämäänsä kyllästyneeltä (vois tehdä jotain häiriöjuttuja), mutta nyt ei valahdellut mihinkään. Huomenna voi muuten olla reidet kipeet paikallaolojen treenaamisesta. Keksittiin nimittäin, että piilossa on kätevä tehdä staattista kyykkyä... Kyllä se parissa minuutissa jo alkaa tuntua :D Saatettiin olla normaaliakin mielenkiintoisempi näky, oltiin nimittäin piilossa auton takana siinä kadun varressa.

Tehtiin vielä maahanmenoja ja nousuja ringissä. Luu koomaantui näissä, eikä lopulta meinannut mennä millään maahan. Ja jos meni, jätti päätä ylös.

Loppuhärdelleissä tein ruutua ja jääviä. Ruutuun pari lähetystä kummastakin suunnasta. Ihan ekalla kävin näyttämässä paikan. Merkit oli ihan hyviä, vaikken niitä palkkaillutkaan erikseen. Ekalla tosin meinasi karata suoraan ruutuun, mutta toki saattoi vähän hämätä, kun muutaman metrin säteellä merkistä hääri parikin treenikaveria ;) Piti vähän puikkelehtia. Ruutuun meni joka kerta tosi hyvään paikkaan. Kas kummaa, kun osasikin!

Jääviä idarin tyyliin, yksittäin ja sarjoina. Ensin meni tosi hyvin, mutta sitten tein sen kuuluisan "yhden vielä", seiso-istu-sarjan. Eikä istunut. Jäi pari-kolme kertaa seisomaan, mutta sitten muistui mieleen ja onnistui seisomisenkin jälkeen. Istuminen onkin sujunut vähän liian hyvin viime aikoina.

Käytiin vielä porukalla lenkillä. Oli aika kaoottista meininkiä, mutta eikös se ollut tärkeintä, että koiralla on kivaa? :) Luu kävi "juomassakin" niin tomerasti, että oli ihan kylkiä myöten märkä.