Sunnuntaina ei treenattu ja ohjaaja pääsi muutenkin kunnolla "arjen yläpuolelle". Ilman koiriakin VOI olla mukavaa, varsinkin kun siihen liittyy hyviä ystäviä, herkullista ruokaa ja auringonlasku panoraamaana reilun sadan metrin korkeudesta :)

WP_20150215_18_28_49_Pro.jpg

Maanantaina paluu arkeen ja valkkutreeneihin. Luu treenasi vikana, eli teki kaikki juttunsa samaan pötköön. Liikkuroituna vähän enemmän kokonaisuuksia, mutta siellä täällä osia palkkaillen.

Ohjattu kokonaisena niin, että pysäytin ja kehuin kapulalla. Melkoisella kahmaisulla nosti, muuten ok.

Tunnarissa rinki, ihan kisamaisesti. Oma oli kello ysissä. Yleensä aloittaa niiltä main, mutta menee koko ringin, koska ei haistele ekoja kunnolla. Nyt pysähtyi seuraavalle kapulalle ja meinasi jopa nostaa sen, mutta palasi sitten omalle ja toi. Hyvä siis, että oli nenä heti auki.

Idarissa ensin yksi setti pelkkää seuraamista. Ehkä vähän edessä, mutta tosi kiva asenne ja teki kulmat hyvin! Tästä lopuksi lelupalkkakin. Sitten asennoilla, s-i-m. Inasen jähmeämpi seuruu, mutta ihan ok.

Luoksetulon alussa oli nihkeämpi, Piiakin sanoi, että ilme meni huonoksi. Itse liike kuitenkin hyvä. Ensin lähdöstä suoraan vauhtipalkkaan, sitten molemmat stopit ja maasta vauhtipalkkaan. Ihan kiva asenne stopeissa.

Ruutua vielä niin, että Piia heitteli leluja häiriöksi kentän keskellä. Ruutu oli nyt toisin päin, niitä mokia on tullut vain toiseen suuntaan. Ja lelujen takia nyt ei muutenkaan mokaillut, vaan meni suoraan ruutuun. Paitsi että kääntyi turhan edessä...?! Luulen, että johtui leluista, joten ei jääty siinä enempää hinkkaamaan.

Tähän väliin paikallaolot. Molemmat lyhyempinä. Namit myös molemmissa. Ok.

Loppuaikaa jäi niin hyvin, että osa luovutti jo ennen loppua. Jäätiin Maijun kanssa lopulta kaksin :D

Luu teki hyppyä muovikapulalla. Lähinnä hetsauksella ja muutama reilusti vino. Saattaa tulla tosi vinostakin hypyn kautta, mutta sitten saattaa myös oikoa vähän helpommassa. Eli tietää, mitä pitäisi tehdä, mutta ei ehkä aina malta muistaa ;)

Kaukoja häiriössä. Oli aluksi vähän vaikeana ja tekniikkakin hajoili. Parani sitten kaikin puolin.

Seuraamisessa vähän kaikkea palkkaillen. Aika kiva.

Ja sitä ruutua uudestaan. Jäi edelleen eteen ja jarrutti etunauhalla :/ Korjaantui onneksi sitten ilman suurempaa draamaa.

Lenkkeily on arkisinta arkea, mutta näillä keleillä sekin tuntuu luksukselta!

WP_20150216_14_13_57_Pro.jpg

WP_20150216_14_17_05_Pro.jpg