Maanantaina 25.3. Luu kävi uusimassa rokotukset. Ällöttävää oli taas, mutta kaikki kunnossa ja painoa joku 16,5 kg.

Tiistaina Syyn aksat. Aurora oli tehnyt kivan vauhdikkaan radan, jossa päästiin tekemään Syynkin kanssa ihan ratatreeniä. Kepeille piti toki pätkiä taas, kun oli vaikeita kulmia, ja puomiakin palkkasin. Sen sijaan moni ns. vaikea kohta oli sille helppo. Esim. putkesta 14 se ei tainnut harkitakaan putkeen jatkamista ja oli muutenkin erotteluissa hyvin kuulolla. Puomin sijaan meni kerran putkeen, mutta ihan pienellä rytminmuutoksella siinäkään ei ollut ongelmaa. Keppien loivempaa avokulmaa yritettiin tehdä toisella kierroksella, mutta ei se vaan onnistunut kuin ihan ilman vauhtia. Ekat kepit pujotteli hyvin loppuun, vaikka jäin taakse.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Keskiviikkona tokoiltiin molempien kanssa. Luu teki kaukoja, seuraamista, ohjattua, luoksaria, ruutua ja zetaa, eli melkein kaikkea. Syylle seuraamista, kaukoja, maahanmenoa ja ruutua. Ruudun paikan treenaamiseen pitää keksiä jotain muuta, nyt tulee liikaa turhaumaa... Kosketusalusta on otettu taas uudestaan treeniin, mutta se vaatii vielä työstöä.

Torstaina vähän vastaava setti. Ei ole muistiinpanoja, mutta Luulle viimeiset säädöt viikonloppua varten. Syy teki tokojuttujensa lisäksi puomia.