Tänään käytiin hallilla treenailemassa. Luu aloitti tokoilla.

Seuraamisesta suoria pätkiä ja täyskäännöksiä. Näissä tarjoaa jo tosi hyvin päätä ylöspäin, mutta pidemmällä pätkällä ja lelupalkkaa odottaessa alkaa painaa.

Liikkeestä seisomisia muutama toisto. Sivusilmällä olin katsovinani, että ekassa niiasi, mutta seuraavat teki paremmin. Huutelin myös käskyjä, joihin reagoi ihan urakalla.

Noutoa metallilla. Ensin kaksi ihan odotteluineen, eka vauhtipalkalla ja toinen eteentuloon asti. Eteentulo oli vino. Vauhti oli ok, mutta vois tietty tulla lujempaakin. Sitten vielä pari vauhtipalkkaa, putken kautta ja heittämällä.

Tunnaria. Ilman apuja, paitsi että laitoin kapulat aidan viereen. Varmaan ekaa kertaa rivi, neljä väärää ja reilut välit. Nosti pienesti yhtä väärää (onkohan tästä tullut jo tapa...), mutta teki sitten hyvin töitä ja toi oman pienesti pureskellen. Omalla vielä parit pitoharjoitukset, joissa oli tosi hyvin purematta.

Lopuksi vielä maahan-kurre-kaukoja :) Näitä on tehty pari kertaa sisälläkin. Kurre sanoo edelleen moi, mutta en ole jaksanut opettaa sitä uusiksi. Pointti kuitenkin toimii, eli nostaa molemmat etutassut ilmaan. Onnistui noin parista metristä.

Tuittu teki vähän seuraamiskikkailuja, sai tarjota seuraamista ja palkaksi tuli naksua ja namia. Sitten Tuittu nouti Luun raatoa. Sehän ei hirveenä leluista välitä (varsinkaan treenatessa), mutta Frolicin toivossa raato raahautui reippaasti maata laahaten sivulle. Vähän Tuittu meinasi kompastua siihen <3

Agijutuista Luu teki keinua ja viskileikkausta. Viritin keinun aitaa vasten niin, että laskeva pää jäi kymmenisen senttiä ilmaan. Siinä Luu sai sitten paukutella ja tehdä 2on 2offia. Tomerasti tekikin. Se kuumui tästä ihan eri tavalla kuin muista kontakteista. Ilmeisesti olen onnistunut markkinoimaan rämistelyn sairaan hienoksi jutuksi. Itse asiassa keinun siirtäminen ja virittely oli aika haastavaa puuhaa, kun pieni bordersollie onnistui aina tunkemaan itsensä jostain välistä keinun päälle. Tehtiin tätä kahdessa erässä ja hyvin siis meni.

Viskileikkausta hypyllä, johon tultiin putkesta. Tein molemmat suunnat ensin namikipon kanssa, jonka jälkeen onnistui ilmankin. Jyrkempi kulma (tultiin vähän hyppylinjan takaa) oli vaikeampi, mutta sekin saatiin menemään. Eikä tarvinnut edes tapella. Pari kertaa vaan pistää Luu hetkeksi mammimaan... Samalla treenattiin lähtöjä, eli vaikka aloitettiin putkesta, piti istua odottamassa. Nämä sujuvat koko ajan paremmin ja Luu jopa tulee sivulle melkein yhdellä käskyllä ;)

Tänään agilitykin oli ihan kivaa.