Huh, mikä päivitysurakka. Koitetaan nyt saada jotain muistiin. EO-reissun jälkeen ehdittiin olla kaksi päivää kotona. Molempina treenattiin :D

Torstaina olin kouluttamassa, ja koska ryhmästä pääsi vain yksi, otin Luusterinkin mukaan. Tehtiin hyppyneliöllä välistävetoja, takaakiertoja, valsseja ja takaaleikkaustakin. Takaaleikkaukset oli vaikeimpia, valssit helpoimpia ja muut siltä väliltä. On se aika liukas otus :) Tunnen itseni ihan kamalan kömpelöksi.

Temppuiltiin myös puomin alastuloa. Meni vähän höntsäilyksi, kun Tuittukin tunki mukaan. Molemmat tarjosivat vuorotellen 2on 2offia, toinen sai palkaksi lelun, toinen Froliccia ;) Luu osasi olla myös omatoiminen ja meni kontaktille lelu valmiiksi suussa. Kun Tuittu kyllästyi, keskityttiin Luun kanssa vähän paremmin. Laitoin kontaktin sivuille siivekkeet ja yritin viedä Luuta kontaktin sivusta. Tämä ei oikein vielä toimi, kun Luu on oppinut hakeutumaan kontaktille väärästä suunnasta, mutta paranee, paranee.

Jäähkälenkin jälkeen otettiin hallin parkkiksella vielä vähän seuraamista, kun oli niin mukava ilma. Namin kanssa lyhyinä pätkinä tuntui jo ihan hyvältä.

Perjantai-iltana oli pakko vähän tokoilla ja muistutella viikonlopun leiriä varten mieleen, että mitäs kaikkia ongelmia meillä olikaan. En muista järjestystä muuten, mutta eteentuloilla aloitettiin. Huomasi nimittäin, että on ollut vähän treenitaukoa... Ekalla kerralla oli pakko väistää, parilla seuraavallakin törmäsi.

Seuraamista namin kanssa, edelleen lyhyissä pätkissä tuntui ihan hyvältä. Pienemmällä namiavullakin tarjosi välillä parempaa pään asentoa :)

Yksi vauhtinouto puisella, oikein hyvä! Pari ruutua, pienesti kaartaen, mutta ok. Seisomisia lelulla palkaten, pystyin vähän pienentämään vartaloapuakin.

Oisko ne ollut siinä? Tuittu taisi tehdä vähän seuraamista, idaria, yhden noudon ja ruutua. Ehkä kaukojakin...? Idarissa kääntyi vähän seisomisessa ja meni istumisen maahan. Nouto oli hyvä, vaikka palautusasento on aina huono.

Ruudun kanssa sitten ihan tapeltiin. Kävin näyttämässä, vein, autoin, yritin hyvällä ja pahalla, mutta voi jestas se voi olla vaikeaa. Kerran jo vein Tuitun mitään sanomatta pois ja otin Luun välillä treenaamaan. Kateuskortti ei vaan Tuitun kanssa toimi, joten sama vääntö jatkui uudella yrityksellä. En enää edes muista, miten saatiin lopulta joku onnistuminen. Näyttämisen kautta varmaankin, se sentään auttaa edes toisinaan.