Uusi viikko, uudet kujeet. Tai ei nyt oikeastaan, mutta tokotreeneihin taas avoimin mielin. Mietin kovasti, miten jatkaa eilisten treenien jälkeen. Päädyin olemaan ehkä vähän nössö ja helpottamaan. En tiedä, viekö se tilannetta kokonaisuudessaan eteenpäin, mutta piti saada parempi mieli :)

Tehtiin ensin muutama kehäänmeno, hyppynoudon aloitus, vapautus, kehästä poistuminen ja palkkaus. Näissä oli ihan normi. Ei pitänyt kehäänmenossa kontaktia, mutta pysyi hanskassa. Sivulla tarjosi kontaktia. Ja kehästä poistumisissa oli hyvä.

Sitten hyppynoutoon asti. Muuten ok, mutta ei vaan voinut tulla kunnolla sivulle. Alkoi jo päässä savuta, kun nihkeili ja jäi vajaaksi. Tätä sitten hinkutettiin väsytystaktiikalla (aloitettiin aina alusta kehäänmenoineen), kunnes lopulta valui loppuun asti. Tästä palkalle ja sitten vielä toinen samanlainen, joka vielä vähän reippaampi.

Seuraavaksi pätkä seuraamista ennen hyppynoutoa. Seuruussa joku moka, josta vaan huomautin. Muuten paremman tuntuinen kuin eilen, mutta ei parasta edelleenkään. Ei kuitenkaan ollut yhtään niin jähmeä :)

Ja taas hyppynoutoon, jossa taas vajaa palautus...

Eikun uudestaan pieni pätkä seuruuta ja uusi yritys. Nyt korjasi ja tuli suoraan. Hitaasti tosin, mutta se korjaantunee.

Oli vielä puoli minuuttia aikaa, joten palkkasin yhden kehäänmenon. Jo kävelystä, koska piti ihan kontaktia siinä ;) (Palkka siis edelleen vasta kehästä poistumisesta.)

Alkoi juuri tuntua, että otamme noutojen palautukset tehotreeniin. Niissä väärä mielentila tuntuu nyt näkyvän erityisen hyvin, joten siinähän sitä on työstämistä.

Paikallaolot tähän väliin. Molemmat taas vajaina. Kehäänmeno jopa aika hyvä. Istuminen ok. Makuussa nenä edellä maahan, mutta korjasi jättökäskyllä. Jäi taas vähän "korkeaan" asentoon, josta näytti kellahtavan vinoon (ei varsinaisesti lonkalle). Kävin tökkimässä kylkiä, sillä pisti pakettia kasaan. Nousu ok, voisi olla toki säpäkämpi.

Lopuksi tehtiin itseksemme. Muistuttelin tunnarin palautuksia namipalkalla pelkkää omaa heitellen. Vähän nihkeähkösti tulee näissäkin, mutta suoraan.

Sitten tunnaria kokonaisena, kapulat sikinsokin. Etsi taas hyvin, eikä yhtään sahannut :) Palautuksessa tuli ensin vähän vinoon, mutta korjasi itse. Seuraavalla puri, josta keskeytin ja muistutin pitämisestä. Sitten ihan hyvin. Tästä mentiin palkalle.

Loppuaika ruutua... Olipa vähän sika. Viimeksi oli vääntöä sen pysäytyksen jälkeisen kuuntelun kanssa. Silloin meni helposti perille, mutta nyt teki ihan samaa ja monta kertaa. Pysäytin ennen ruutua ja käskytin takaisin merkille, niin punki vaan ruutuun. Aika tiukkaan sävyyn piti käydä keskustelemassa ennen kuin alkoi malttaa kuunnella. Merkilläkin oli taas vaihteeksi turhan kiinni ruudussa ja piti tehdä kaikkea muuta ja huudella hämykäskyjä. Usean pysäytyksen ja merkille paluun jälkeen annoin mennä ruutuun asti. Meni selvästi korvat höröllä ja jopa vähän empien, jolloin päätyi ruudussa hyvään paikkaan. Tein tästä vielä loppuosankin. Siinä sain Luun kerran kiinni nuuskimisesta, muuten hyvä.