Lauantaina Luu pääsi myöhäiseksi synttärilahjaksi agilitykisoihin Riihimäelle.

Eka rata selvitettiin muuten puhtaasti, mutta heti alussa tuli joku ihme räpellys pituudella ja lisäksi yksi rima takaakiertovalssissa. Kontaktit oli vähän huonot, varsinkin keinulla jäi ensin ylös. Muuten tuntui ihan kivalta, sain Luun jopa välistävetoon ;)

Luu A

Keskimmäinen rata levisi sitten heti alussa ihan kunnolla. Kakkosen jälkeen hypyn sijasta putkeen, kepeillä ties minne väliin ja kaksi peräkkäistä rimaa alas. Tämän jälkeen päästiin vielä kartalle ja vikan hypyn ohitusta lukuunottamatta ihan hyvä.

Luu B

Hyppäri oli aika kiva ja rimatkin pysyi! Ihan loppumetreillä vaan katosi rytmi ja sitten ensin pyörittiin yhdellä hypyllä ja lopulta otettiin kielto tokavikalta. Luu oli yhtäkkiä vähän liiankin kuulolla! Alkurata tuntui ihan hyvältä.

Luu C

Ei olla kisattu juuri ollenkaan ja treenattukin aika vähän kaikenlaisten taukojen takia. Tuntuu, että rutiini on taas ihan hukassa ja pitäisi vaan päästä tekemään enemmän. Luuta vaan taitaa edelleen ne selkäjumitkin vaivata jossain määrin, joten mennään kotihoidolla ja vähän kevyemmällä treenillä marraskuun Piira-aikaan asti. Toivottavasti päästäisiin sitten loppuvuodesta aksaamaan vähän paremmin, ennen kuin tulee taas aika keskittyä tokoon.

Syykin ehti kisapaikalla vähän touhuamaan ja harjoittelemaan hetken hallissa hengailuakin.