Maanantaina tokoiltiin valkun kanssa.

Luu teki ensin idaria. Edestakaisin, asennot kertaalleen ja vähän variointia seuruuseen. Jäi ekan istumisen seisomaan, muuten asennot ok. Seuraamisessa on heti huonompi liikkurin kera, jännittynyt.

Kaukoja vähän jaloista pitelemällä. Ekan kerran riuhtaisi tassun irti, sitten ok.

Tunnarissa joku x-kuvio. Aika nopsaan nosti oman, ei tarkistanut kaikkia.

Ohjattua samoin kuin sunnuntaina. Ei taaskaan yrittänyt kiertää vasemmalla, oisko tää mennyt perille? :) Lähdössä oli taas kovin jousilla, sitä koitettiin vähän treenailla. Kurren kykenee kyllä tekemään jo puolellakin ajatuksella :p

Oltiin liikkuroiduissa seteissä tehokkaita ja jäi kerrankin kunnolla aikaa loppujuttuihin. Tehtiin ensin lyhyet normaalit paikallaolot. Nää ok, paitsi istumisessa oli vähän ankean näköinen.

Sitten kokeiltiin uuden paikallaolon maahanlaittoja ja luoksetuloja. Kaikki tekivät kaiken vain ja ainoastaan omilla ensimmäisillä käskyillään :) Ei tosin pidetty paikallaoloissa pitkään (ei edes käyty piilossa), joten sen liittäminen voi vielä aiheuttaa oman haasteensa.

Itseksemme tehtiin vielä ruudun alkua ja merkkiä, lelu ruudun takana.

Ja luoksetulon loppuja. Ollaan treenattu näitä nyt niin, että seison melkein kiinni seinässä. Vähän hidastaa, mutta ihan kohtuullisesti kykenee tulemaan.

Merkinkiertoakin vielä. Ei varmaan haittaa, että tätä treenailee tosi vahvaksi. Sivulletuloja ja stoppeja, nyt kaikki asennotkin oikein. Stoppeja alkaa selvästi ennakoida aika helposti.