Tänään ei pidettykään tiistai-vapaata, vaan käytiin tekemässä pieni treeni koululla.

Tunnarilla aloitettiin. Suutahtaa piti taas, ennen kuin tuli aloituksessa kunnolla sivulla. Kivempaa ois kaikilla, kun onnistuis pelkällä hyvällä, mutta näillä mennään. Muistutin rivin aloituksesta, mutta ekalla meni huolimattomasti. Sen jälkeen onnistui. Oma oli ensin ekana ja sitten neljäntenä. Pelkkää palautusta vielä erikseen. Namipalkkaa.

Sitten palkatta idari ja luoksetulo. Idarissa vähän variaatiota, kahta asentoa samalle suoralle, mukaanoton sijaan maahan laitto ym. Hyvin oli kuulolla.

Luoksetulo suorana. Ihan ok.

Ja ohjattua. Ajatuksena oli yrittää provosoida puremista, mutta ei onnistunut. Oli kyllä vähän hämärääkin, joten ehkä en vaan nähnyt :D Merkkiä palkkailin (namilla) erikseen. Aivan järkyttävä kaarrotus varsinkin oikean nostossa, huoh... Tein kerran pitkästä aikaa pysäytykselläkin sen. Sivulletulot puu-avulla ja vähän muillakin.

Tuossa tunnarin alussa yritti jähmeytyä, mutta lopputreenistä oli ihan kiva. Ihan kiva oli iltalenkilläkin treenien jälkeen. Luu on päässyt viime aikoina vähän kilahtamaan täällä runsaslukuisista pienistä eläimistä, varsinkin oravista, ja vaikka luoksetulokäskyn välittömästä noudattamisesta on keskusteltu usein, se tahtoo välillä unohtua... Kaikki varmaan tietävät, miten itseään ruokkivaa puuhaa tuo jahtaaminen on, jos koira sen makuun pääsee. (Ei se kauas mene ja tulee kyllä, mutta ärsyttää, kun välillä pitää huudella monta kertaa.) Tänään Luu sai sitten näkölähdön jäniksestä tai rusakosta n. viiden metrin päästä ja sinkosi jäätävällä rähinällä perään. ...Ja pysähtyi muutamaan metriin heti ensimmäisestä käskystä! Wuhuu! Kiltti-Luu <3