Keskiviikkona syötiin taas kakkua ja treenattiin. Tällä kertaa Spot tarjosi prinsessakakkua valioitumisen kunniaksi. Treenit tarjosi Laura. Teemana oli periaatteessa tekniikka, mutta mentiin ratoja kisamaisesti. Jalkojen sijasta koetuksella oli enempi henkinen kantti, kun rakennettiin kaikkiaan kolme rataa, joista jokaista sai yrittää vain kerran kisamaisesti. Kisattiin kahtena joukkueena, maksit kolmistaan ja me Tiinan kanssa kaksin pikkukoirien kanssa. Itse olin kyllä tällä kertaa joukkueen heikoin lenkki. Asenne oli jo alkuun jotenkin nuutunut, ja kun mikään ei oikein sujunut, niin mikään ei oikein sujunut. Turhauttavaa.

Eka rata hyllytettiin putken väärään päähän. Positiivista tietty, että Nipsu irtosi sinne. Sitten kun yritin lähettää sitä keinulta suoraan edessä oleville kepeille, se ampui 90 astetta toiseen suuntaan maalihypylle ja lelulle. Että semmoinen tempaus tällä kertaa.

Toisella radalla yritin heti alkuun pakkovalssipersjättöä. En päässyt liikkeelle ja Nipsu oli yhtäkkiä ihan väärällä puolella. Sain sen siitä kuitenkin putkeen ihan oikein, mutta pokka petti, ja hihitellen en ehtinyt hyppysuoralle mukaan ja hyllytettiin sitten siellä. Muuten tämä rata taisi olla puhdas...?

Kolmas oli hyppäri. Tässä tuli pariin kohtaan hoppu, mutta selvittiin esteistä oikeassa järjestyksessä. Kaksi rimaa vaan tippui.

Kisan jälkeen aikaa oli vielä reilusti ja treenailtiin lähinnä omia juttuja. Tein Nipsun kanssa hyppäriltä yhtä kohtaa, johon yritin ajoittaa twistin paremmin. Kyllä se sitten onnistuikin, kun vaan lähdin ajoissa liikkumaan. Sama kohta saatiin menemään myös pakkovalssilla. Lisäksi hinkattiin keinun kolistelua. Pelkkää alastuloa matalalla Nipsu teki jo ihan hyvin, mutta koko keinu on kyllä mennyt huonoksi :(