Tänään tokoiltiin yhdellä pienellä kentällä, jonka bongasin kerran iltalenkillä. Tai siis bongasin, että siellä on valot! Ja hyvätkin vielä! Pohjakin on kiva.

Aloitettiin ohjatulla. Jalostin pysäytystreeniä niin, että palkkasin pelkän pysäytyksen mulla olevaan leluun. Pari kertaa ehti kyllä nostaa kapulan. Siinä ohessa merkkiäkin, hetsauksella teki hyviä.

Sitten ohjatun palautuksia kierrolla. Ihan vinksallaan ne asennot, vaikka autoin liikkumallakin.

Luoksetulosta yksi stoppi ja maahanmeno kierroilla. Stopille tuli matkaa varmaan kolme metriä, mutta tuolleen mä sen haluan tekevän :D Maahanmenokin tosi hyvä. Pari loppua maasta sivulle, mutta kaikista vauhtipalkka.

Tunnaria. Nyt se pitkä rivi. Ensin oma loppupäässä, oisko ollut joku kahdeksas. Jäin itse lähemmäksi. Meni huolettoman näköisesti, mutta näennäisesti koko rivin. Oman ohituksesta otin pois. Seuraavallakin oli musta huolimaton alussa, mutta nosti oman. Sitten oma ekaksi, ja meni tietty ohi. Eikä meinannut tulla kapuloilta pois, vaikka sanoin, haisteli possu rivin melkein loppuun asti! Seuraavalla nousi oma heti ekana. Ja vielä yksi, jossa oma vähän keskemmällä. Nyt meni tarkkana alusta asti, mutta haisteli jo tosi lähellä kapuloita. Melkoista tasapainoilua, ei oo ainakaan turhan helppoa tämäkään.

Seuraamisessa teemana käännös & seis hitaassa. Nyt teki hyvin, muisti eiliset treenit :) Alussa tein ihan vähän normia ja valui taas eteen, mutta korjasi tosi kivasti, kun huomautin. Näitä asioita, joita on aikoinaan väännetty pitkän kaavan kautta - ja nyt se sitkeys palkitaan. Kyllä vaan menee palaute perille, kun sen merkitys on pitkään ja hartaasti tarpeeksi paksusta ratakiskosta väännetty ;) Pitää muistaa vaan itse olla tarkkana.

Metallilla vaan pitoa lähinnä seuraamisessa. Tehtiin aika paljon paikallakäännöksiä. Aluksi heilui miten sattui (peppu siis, kapula pysyi tiukasti suussa), mutta parani.