Koska ei olla saatu järkättyä Tampereelle kunnon kehätreenejä, lähdettiin Katin kanssa semmoisiin Lahteen :D Äkkiäkös sinne arki-iltana hurauttaa, vain n. tunnin myöhässä... Mutta siellä olikin kunnon hulinat päällä. Neljä kehää ja välillä kaksi koiraa yhtäaikaa samassa kehässä. Treenit tehtiin pareittain ja saatiin ihan vieras liikkuri. Hyvät treenit siis!

Ennen Luun vuoroa paikallaolot. Alempien luokkien koirat tekivät selän takana ja sieltä tuli hyvät häiriöt. Lisäksi Oili häiriköi liikkurina mm. huutelemalla agilitykäskyjä :) Makuu oli ihan hyvä, hyvin alas ja ylös. Tehtiin jättö ja paluu vielä erikseenkin. Istumisessa pää kääntyili jonkin verran, sain kiellettyä jossakin kohtaa ja kehuttua, kun oli hyvin. Kerran kevensi toista etutassua, mutta tähän en ehtinyt puuttua.

Ekassa kehässä seuraamista, tunnari ja ruutu. Seuraamisessa piti pari kertaa huomauttaa, kun levisi täyskäännöksessä ja hitaassa. Ihan ok muuten.

Tunnarissa rivi, oma oli eka vasemmalta. Ei taas malttanut ekalla pistää nenää auki, vaan kaahotti yli. Otin pois, uusinnalla hyvä. Palautukseen peruutus.

Ruudussa seisominen lelunheilutteluavulla ;) Seisoi. Siitä palkka. Vielä koko liike kisamaisesti. Ok, ja pysyi tolpillaan. Kehuin ennen maahanlaittoa, pysyi siltikin. Loppukin ok. Merkille kaartaa nyt musta harvinaisen paljon, pitää ehkä tehdä jotain...

Seuraavassa kehässä ohjattu ja idari. Ohjatussa vasen. Ihan ok, palautukseen peruutus.

Idarissa järkkä i-s-m. Tein asennot eri kohtiin. Ensin ei istunut millään! Oisko ollut kolmas tai neljäs yritys, kun vasta sujui. Muuten ok. Täytyy treenata vaikeita alkuja.

Sitten kaukot ja luoksetulo. Kaukoja yhtäaikaa luoksetuloa tekevän Inton kanssa, vastakkaiseen suuntaan. Tämä oli liian vaikea. Tein vaan ekan istumisen, mutta nousi jähmeästi ja jäi selvästi Intoon kiinni. Lisäksi muita vaihtoja lähempää. Ei meinannut löytyä keskittymistä, teki vaihtoja sitkeästi omaan tahtiin liikkurin heilutteluista... Lopulta palkkailin paikallaan pysymisistä.

Luoksetulossa "vähän" vartaloapua seisomiseen, toiseen stoppiin istuminen. Siitä palkka ja loppu maasta sivulle erikseen. Ok.

Vikassa kehässä vielä metalli. Kapula jäi pystyyn. Olisi voinut nätimminkin nostaa... Ihan hyvä, peruutin taas palautuksessa.

Hyvin tuli kisavirettä esiin. Muutaman kerran jätti ottamatta kontaktin aluissa, hyvä, että pääsin puuttumaan. Palkkailin kehissä namilla ja välillä lelullakin, lähinnä välejä.

Lopuksi tein vielä itsekseni jotain pientä. Ruutua toisessa kehässä niin, että edellinen ruutu jäi tavallaan matkalle houkuttumiseksi. Ei ongelmia, meni hyvään paikkaankin ja jäi seisomaan :)

Kaukoja uudestaan pienemmällä häiriöllä. Treenaava koira sentään selän takana. Nyt oli parempi.

Kati teki meille vielä tunnarin. Rivi, oma tokana. Taas ekalla kaahottaen ohi :( Ja uusinnalla hyvä. Hitsit, kun tämä on vaikea saada pysymään kasassa. Pystyy kyllä, mutta ei sitten kuitenkaan pysty/muista/viitsi/kykene...