Ihan normitreenit tänään valkkuryhmän kanssa. Mitä nyt vikat ennen ässämmejä :) Lähtölistatkin julkaistiin juuri, vähänkö alkoi jännittää! Luu starttaa numerolla 66(...6...?), hmmm. Ja Taitoa lukuunottamatta muut joukkuetoverit luokkiensa loppupuolella, joten iltapäivään asti saadaan jännätä!

Oltiin Turtolassa Cittarin viereisessä puistossa. Meille uusi paikka. Jakauduttiin kahteen porukkaan ja treenattiin vierekkäin, limittäin, miten milloinkin. Luu ja Ihme tekivät ainakin samaan aikaan kahta eri ruutua samalta merkiltä...

Luun kanssa muistin palkata ensin kehäänmenon ruudun aloituspaikkaan. Näitä ja välejä pitää tehdä nyt vielä tällä viikolla. Ruutu ihan ok, aika takarajalla oli. Palkkasin paikan ja otin lopun erikseen. Hyvin tuli, keuli taas vähän seuruussa. Loppu palkatta.

Tunnari, rivi. Ei osunut heti kapuloille, sitten kun löysi, nosti aika nopeasti kaikkia tsekkaamatta. Hyvä.

Kaukoista pelkkä eka istuminen. Nyt oli ihan hyvä, joten sai hyvillä mielin palkata :)

Luoksetulosta stoppi takapalkalla. Oli yritystä, vaikka vaikea alusta (epätasainen, pitkähkö nurmi)! Perään suora luoksetulo niin, että takapalkka jäi näkyvästi Katille. Ei kuitenkaan haikaillut sen perään, vaan tuli hyvää vauhtia. Sivullekin hyvin. Palkatta.

Idari, jossa palkka aloituksesta. Järkkä M-S-I, palkkasin istumisesta. Asennot tuntuu toimivan pelottavan hyvin ;) Ennakoi seuraamaan lähtöjä!

Kiva setti ja hyvä vire, sitten huilitauko.

Itseksemme tehtiin vielä korjaussarjaa ja muita juttuja. Ihan vähän seuraamista, suht ok.

Jäävissä pysymistä ohi kävellen ja hämykäskyä hihkuen. Yhden muistutuksen tarvitsi, sitten muisti.

Merkkiä ja kahta ruutua. Hyvin lähti aina oikeaan suuntaan, jotain kyllä kaarrotti jollain kerralla. Ruuduissa on tosi takana... Kerran meni merkin ohi seuraavalle merkille, niitä oli siinä linjalla kolme luoksetuloa varten. Näinkin voi tietty käydä.

Ruudun loppua puunkierrolla. Pysähdyin, kerran keuli ohi ja sen jälkeen tuli taas niin siististi, ettei mitään rajaa. Seuruukin pysyi paremmin kuosissa.

Hyppynoutoa, kun oli ihan hyppykin. Asenne ihan ok, mutta punkee vaan väkisin vinoon. Laitoin merkit ohjureiksi, mutta tunki vaan toisen yli. Vähän saatiin paranemaan, sitten lensi taas veri, kun ilmeisesti se sama vanha reikä kielessä aukesi taas. Lopetettiin sitten siihen.

Loppuun paikallaolot. Istuminen täysaikaisena. Kehuin ja näyttäydyin taas, näytti pysyvän ok.

Makuussa sitkeästi nenä edellä nurmikkoon. Piti myös vähän lintata ruohoa kuonon ympäriltä, kun niitä korsia oli menossa ihan silmiin ja kaikkialle. Totesin, ettei mun tarvitse mennä edes piiloon, kun Luu on niin syvällä nurtsissa, että näkee tuskin mitään :D Makuu tehtiin lyhyenä. Tökin muistutukseksi lonkkia mennessä ja tullessa, pysyi kyllä nyt ryhdissään. Nousu ihan ok, ylemmäs saisi kyllä pompsahtaa.

Tuittukin teki paikkamakuuta, avusti alempien luokkien koiria :) Se oli tosi pätevä, kävi pissallakin ennen suoritusta (siinä kahden metrin päässä), ettei hätä yllätä kesken liikkeen :D