Illemmalla käytiin treenaamassa vielä agijuttujakin. Luu oli taas niin eri koira, kun oltiin vaan keskenämme, eikä hallissakaan ollut paljon muuta elämää.

Ensin puomia. Muutama toisto laatikon kanssa ja meno muutaman esteen kautta. Yhden mokasi. Sitten otin laatikon pois. Eka oli ihan rajatapaus, oli muka tähtäävinään, mutta meni kyllä yli. Sen jälkeen teki paremmin. Kyllä Luu tuntuu tajuavan, että samalla tavalla pitää tehdä, vaikkei laatikkoa olekaan :)

Sitten taas niitä päällejuoksuja. Haluan saada ne nyt jollekin mallille ja jättää sitten taas hautumaan. Tehtiin taas kolmella hypyllä ja aina vaan paremmin menee. Lähinnä keskimmäistä rimaa tippui, mutta saatiin molemmat suunnat onnistumaan. Eikä mulla ollut ollenkaan niin kiire!

Muutama viskileikkaus. Ensin aalta vastaava tilanne kuin torstain treeneissä, paitsi putkea ei ollut ihan samassa paikassa. Ei mitään ongelmia, vaan nätisti irtosi hypylle joka kerta. Toisesta suunnasta putken kautta, siinäkään ei mitään ongelmia. Tämän treenin yhteydessä tehtiin puomikin pari kertaa ilman laatikkoa, hyvin teki ylösnousut!

Sitten keinua, ensimmäistä kertaa kokonaisena! (Jos ei lasketa niitä kertoja, kun Luu on käynyt tekemässä sen ihan itte.) Teippasin laatikon jesarilla keinuun, toimi ihan hyvin. Muutama ylösmeno oli taas niin vaikea nähdä, että tekikö oikein vai ei. Kaksi jätin hyväksymättä. Ja kyllä tuohon katsomiseen taitaa jossain määrin harjaantua, sillä videotarkistuksella huomasin, että mokasi tosiaan vain ja juuri ne kaksi...! Mä en siis mokannut yhtään :D Niissäkin osui takajalka, mikä vaikeuttaa sitä katsomista. Muissa osui välillä ihan alaraunaan ja välillä yläreunaan, mutta osui kuitenkin. Keinulle ei kyllä taida muutenkaan pyrkiä niin pitkällä loikalla, vaan saattaisi osua paremmin ihan luonnostaankin.

Alastuloissa luisui kerran pitkäksi. Yritti kyllä kovasti korjata, mutta keinu ehti karata ;) Keinulla menee musta paremmin suoraan, vaikka nytkin toki laittoi välillä tassuja sivuun.

Keinuvideo