Pikaiset tokoilut lähikentällä.

Ensin tehtiin palkatta idari ja kaukot ja niiden perään tunnari, josta palkka. Idarissa järkkä I-S-M, hyvin. Mä alan jopa luottaa noihin asentoihin...

Kaukoissa I-S-M-S-I-M. Seiso-istussa nosti vähän vasenta takajalkaa, muuten teki tosi hyvin. Eka istuminenkin oikein hyvä!

Tunnarissa rivi. Meni lujaa, kävi ensin kapuloiden takana, mutta sitten nosti oman aika nopeasti. Palautus laukkaa! Tästä isot kehut ja palkka.

Ainakin treenitilanteessa Luu asenne palkattomuuksissa on parantunut huimasti. Siirtymät on hyviä ja se palkkautuu hyvin kehuista. Tuntuu, että yhteistyömme on kehittynyt ja meillä on yhdessä kivaa :)

Sitten tehtiin luoksetulon stoppeja. Maalinkierrolla teki tosi hyvin, jätettynä lyhyellä matkalla myös ok. Kisamatkalla teki ekalla ihan luokattoman huonon, eikä hinkkauksenkaan jälkeen hyväksyttävää muuta kuin vartaloavulla. Tässä riittää työmaata...

Vielä vähän metallinoutoa. Ensin ei muka taas pystynyt edes pitämään. Kykeni kuitenkin jopa nostamaan kapulan itse maasta, pahimmassa vaiheessahan en saanut sitä nostamaan millään, jos oli tiputtanut. Parin maalinkierron jälkeen pystyi sitten pitämäänkin kunnolla. Tein yhden tasamaanoudon kokonaisena. Teki jopa ihan kivalla asenteella :)