Piti käydä tokoilemassa tuossa lähikentällä, että saatiin Luun kanssa parempi mieli tälle päivälle. Satoi vettä, mutta ei haitannut. Oli kivaa :)

Tehtiin ensin vähän seuraamista oikealla ja idaria oikealla. Kaikki asennot yksittäin ja sarjana M-S-I. Hyvin onnistuivat nyt väärälläkin puolella, istumisetkin tuntui täpäköiltä.

Lisäksi pari maalinkiertoa vastapäivään. Tässä piti vähän keskustella, kun se myötäpäivään meno on niin selkärangassa, vaikka Luu siis käskyt periaatteessa osaakin erotella.

Luoksetulon eteentuloja ihan askeleen-parin päästä, maalinkerrosta sekä pari kertaa maahan jätettynä. Jätöistä hidastaa aikaisemmin ja ravaa vikat askeleet. Paikka joka kerta hyvä.

Kaukoja, joissa keskityttiin ekaan maahan-istu-vaihtoon. Ensin se takkusi ja kerran Luu jo jämähti makarooniksi, kun ei muka pystynyt. No, kohta pystyi taas ja lopulta teki täpäköitä istumisia pelkällä suullisella käskyllä vähintään kisamatkasta :) Välipalkkana hirmuiset kehut ja läpyt kahdella tassulla ;)

Tunnari. Rivi. Hajustin aika pitkään, mutta vesisade saattoi osaltaan vaikeuttaa. Hetsasin lähdössä ja menikin lujaa ja suoraan kapuloille. Kävi rivin monta kertaa läpi, ei häslännyt mitään ylimääräistä ja näytti keskittyneeltä, mutta silti bongasi oman vasta jollain viidennellä kierroksella. Toi kyllä sitten nopsaan ja palautti jopa laukalla.

Lopuksi muutama merkki ja simppeliä kuuntelutreeniä merkillä ja maalinkierrolla. Ainut haaste oli se takaa kiertäminen, mutta sain Luun aina pysäytettyä, kun se yritti lähteä myötäpäivään. Merkiltä luoksetulo aiheutti hämmennystä. Jalkojen välistä merkille meno taas ei ollut Luun mielestä yhtään erikoista.