Luu "sai" taas vapaapäivän, mutta vähitellen alkaisi tokotreenit houkuttaa... ;) Nipsun kanssa oltiin valkkuageissa, jossa Paula koutsasi tekniikkaa. Kun kerran viimeksi kysyttiin, niin toivoin takaaleikkauksia. Niitä saatiin. Hyvät treenit!

Ratapohja oli semmoinen enkelin tai jeesuksen mallinen, miten nyt kukin sen näki... Tehtiin neljää eri harjoitusta.

Ensimmäisessä loivahko leikkaus hypyllä ja putken lähempään päähän. Tää meni ensin ihan hyvin, sitten kokeilin liikkua vielä rohkeammin, en rytmittänyt ollenkaan ja Nipsu kaahotti suoraan putken väärään päähän. Vaati oikeasti ihan kunnon hidastuksen, pelkkä pieni rytmitys ja ajoissa tehty leikkaus eivät riittäneet. Linja oli myös tärkeä, mitä aiemmin sain leikattua, sen parempi.

Seuraavaksi sama kuvio, mutta jyrkempi leikkaus putken sijasta sivussa olevalle hypylle. Tässä ei meinattu saada Nipsua kääntymään. Vaikka se jarrutti ja reagoikin hyvin, kaarratti silti hypyn jälkeen. Tää oli paras, kun tein ihan kunnon jarrutuksen käskytyksen kanssa.

Seuraavassa harjoituksessa jyrkkiä leikkauksia. Nää on mulle vaikeimpia, mutta saatiin onnistumaan hyvin. Huomattiin, että Nipsu lukitsee esteen tosi kaukaa ja pystyin leikkaamaan tosi ajoissa. Jos en tehnyt ohjausta heti Nipsun tullessa putkesta, se ehti lukita hypyn jo suoraan, eikä kääntynyt.

Vika 12 esteen pätkä oli yhdistelmä edellisiä. Sekin meni hyvin :) Säädettiin myös yhtä vastakäännöstä aikaisemmaksi, kun Nipsu lenkitti putkeen menossa. Hyvin lukitsi senkin hypyn, vaikka en mennyt taluttamaan tassusta.

Ehdin tehdä myös kontakteja. Muutama keinun päähänjuoksu. Hyvä asenne näissä. Ja vähän useampi puomi. Oli 2on 2off taas ihan unohduksissa :D Vedättämällä ei onnistunut ollenkaan, taaksejäännillä välillä. No, läpi meni lujaa...