Lean kanssa käytiin lenkillä Suolijärvellä ja treenailemassa tuossa meidän kotikentällä. Luulla oli taas huippupäivä. Se sai lenkillä juosta sydämensä kyllyydestä pakoon, ei yhtä, vaan kahta borderterrieriä, kun Lealla oli hoitokoira Hanni mukana. Kaikilla näytti olevan hauskaa, vaikkeivat pikkuborderit ihan pysyneet pitempijalkaisen version kyydissä. Uimaankin pääsivät molskahtamaan, kun olivat taktisesti rypeneet itsensä likaisiksi. Tuitulla oli tietty taas omat kuvionsa, mutta sekin pysyi aika kiltisti porukan mukana. Ja pääsi syömään jo kypsiä mustikoita! Raakileita se on napsinut puskista jo jonkun aikaa...

Treeniosiossa Luu teki kaksi settiä. Ensin luoksetulon aloituksia liikkuroituna. Nyt oli ihan hyvä asenne, kerran tuli jotain säätöä. Tippuu vähän vinoon, mutta skarppina. Palkkailin eri kohdista.

Luoksetulon loppua. Eteentulot ihan hyvin, mutta sivulle tahtoo jäädä vajaaksi. Eipä olla taas aikoihin tehtykään. Kaikki mitä ei treenaa, hajoaa.

Seuraamista hihna-avulla. Muutaman kerran piti nyppäistä, mutta reagoi näihin hyvin. Selkeästi parempaa kuin ilman hihnaa.

Toisessa setissä ensin kaukojen aloituksia. Vinoon tippui näissäkin, mutta muuten hyvin. Asenne hyvä. Kerran ennakoi Lean käskyyn, mutta tajusi itsekin ja nousi oma-alotteisesti ylös... Tehtiin kaksi kertaa eka vaihto, M-I ja M-S. Molemmat hyvin.

Kaukojen tekniikkaa peruutellen. Palkkailin taas myös ylös nousuja, jotka olivatkin taas parempia. Nyt on vaan alkanut tarjota I-S vaihdossa takajalkojen siirtoa taakse. Saattaa myös jättää toisen etutassun siirtämättä. Läheltä nää kyllä toimii, ja välillä muutamasta metristä.

Metallia liikkuroituna. Nyt onnistui ensimmäinen yrityskin ihan kelvosti (paitsi kiersi yli). Annoin kapulalla muistutuskäskyn. Hidas ja löysä se on, mutta kunhan saadaan suoritus korrektiksi, niin ehkä siihen sitä vauhtia ja voimaakin vielä tulee... Uusinnalla piti tuonnissa huonommin. En antanut siinä uutta käskyä. Viimeisellä annoin taas sen muistutuksen ja teki paremmin. Luovutusasennosta taas hillumaan ja kiertämään, josta vauhtipalkka.

Lopuksi liikkeestä istumista. Muutama muistuttelu hillumisesta, nyt muisti ja teki hyvin! Sitten koko liike liikkuroituna, hyvin.