Kokeen jälkeen tulikin useampi lepopäivä, kun maanantai- ja tiistai-illat menivät koulutellessa, enkä viitsinyt ottaa koiria kylmään autoon kökkimään.

Keskiviikkona treenailtiin Katin kanssa. Molemmat tekivät tokoa ja Syy lisäksi mattotreeniä. Luu teki suoran luoksetulon, zetaa, kaukoja, kiertonoudosta pelkkää kiertoa, ohjatun palautuksia ja sai juosta lopuksi ruudun läpi lelulle. Kierroissa meni pari ekaa kertaa ihan humalaisena, katseli vissiin paremmin näkyvää oranssia merkkiä. Kiersi kuitenkin aina oikein, eli joku ajatus oli mukana :) Yksi stoppi tehtiin, muuten läpi. Pientä ennakointia nähtävissä.

Syy teki hypyssä ensin jättöä takapalkalla, sitten liikkeenkin. Pitoa palkkaillen. On turhan levoton, mutta saatiin kuitenkin onnistumisia. Kaukoissa yritin lisätä vähän etäisyyttä maa-istu -vaihtoon. Kokeiltiin tähän takapalkkaa (Katilla namia), joka vaikuttikin ihan hyvältä. Luoksarista palkkailin myös jättöjä. Maahanmenosta piti keskittyä valmistelevaan seuruuseen ja sitä sitten hinkutettiinkin. Ei meinannut millään lähteä korjaamaan paikkaa taaksepäin. Ei vissiin kestä viikon treenitaukoa Syynkään seuruu.

Mattotreenissä kokeiltiin lelupalkkaa apparilta. Ensin tehtiin vinoja lähestymisiä, että joutui enemmän tähtäämään, mutta kun nämä näyttivät aika kivoilta, niin ihan suoraakin. Saatiin hyviä toistoja!

Torstaina oli sitten vain Syyn oma tokoryhmä. Keskityttiin ihan perusjuttuihin, eli tehtiin luoksarin jättöä, seuruun alkua ja paikkaa ja vähän kaukoja takapalkkauksella. Seuraamista sai tehdä aika pitkään, mutta alkoi se sieltä taas löytää oikeaan paikkaan :) Asenne sillä on ollut nyt aika mukavan yritteliäs. Kaukot oli huonoja, ei tehnyt oikein millään hyviä maasta istumisia.

Perjantaina treenitreffattiin taas Katin kanssa. Tai mä aloitin jo yksinäni, kun ehdin aiemmin. Ehdin treenata Syyn tokot ja Kati ehti tulla liikkuroimaan Luun treeniin.

Syylle taas niitä luoksarin jättöjä. Nyt oli ihan hyvin, kun oli niin paljon helpompi tilanne. Sitten ihan perussivulleasentotreeniä, pitkästä aikaa. Näissä on alkanut herkästi astua jalan päälle, sitä pitää nyt karsia. Seuraamisessa taas sitä paikkaa. Aksaesteiden seassa tuli vähän vilkuiluakin. Noutojutuista palautusta läheltä, pitoa ja pari heittoa ja noutoa käsikosketukseen. Heitoissa jäi enää pieni osa fokuksesta kapulaan ;) Kaukoja lelutakapalkalla. Ne istumiset on nyt vähän nihkeitä, mutta muuten ok. Ja loppuun kiertoa, josta seurasi taas älytöntä huutoa. Vapaamuotoisesti pystyi menemään, mutta ei vaan perusasennosta.

Luun kanssa aloitettiin ohjatulla. Tehtiin erikseen palautuksia (lähetys merkiltä) ja merkkiä palkkaillen. Tuli pari mokaakin, kun kapulat oli haastavasti ja meinasi mennä keskelle. Tunnarissa haisteli vähän epäjärjestyksessä, vaihtoi jostain syystä suuntaa kesken kaiken, mutta nappasi oman heti kohdalla ja muuten ok. Zetassa oli neljä sivua ja sitä seuruuta hinkutettiin. Yhdessä kohtaa vähän venkuloi, mutta aika rentona se tässä jo treeneissä pysyy. Kaukoissa ennakoi asentoja ihan huolella, teki siis Katin huitomisesta... Eikä ollut kyllä eka kerta :D Lopuksi luoksetulon loppuosia. Kovempaa voisi tulla, mutta muuten asenne hyvä.

Syy teki vielä mattotreeniään. Lisättiin jo putki vauhdiksi ja varovaisesti omaa liikettä. Liike oli vielä vaikea, häiriintyi heti. Muuten tuli taas hyvää ajatusta näihin, vaikka muutaman kerran juoksikin vaan maton yli tai näytti osuvan ihan vahingossa.

Katja ja Mari tulivat treenaamaan meidän perään ja Luu pääsi äipän kanssa yhteiskuvaan <3 Kumpaakaan ei tosin oikein poseeraaminen kiinnostanut.

WP_20180302_17_39_23_Pro.jpg