Eilen Luulla oli niinku vapaa, mutta tehtiin illalla sisällä vähän jonotunnaria (taas eka huono, sen jälkeen ok), tunnarin palautuksia ja kaukoja. Kaukoissa oli vaikeaa hyvä istumaannousu S-M-vaihdon ja viiveen jälkeen. Tuittu treenasi pedille menoa ;) Se on pakko käskeä aina johonkin pois, koska muuten menee nostelemaan Luun tunnareita ja pöllii kaikki sivuun lentäneet namit. Tunkee mukaan perusasentoon ja muutenkin osallistuu vähän turhan aktiivisesti ;) Nyt se hoksasi nopeasti, että maahanmenosta pedillä saa namia ja käskystä suorastaan syöksyi sinne. Kestoa pitää vielä treenata :D

Tänään sitten aksatreenit. Oli taas paperilla kivannäköinen pätkä. Luun treenit menivät vaan kontaktihinkkauksen puolelle, tyyppi kun tuli harvinaisen sitkeästi läpi (tai ennakoi vapautusta) aalta ja keinulta. Ja keinulla ei kyennyt menemään kunnolla ja suoraan, kun jäin sivuun ja taakse. Meinas jo vähän ärsyttää, vaikka itseäni saan syyttää treenin puutteesta. Yleensä vaan Luu korjaa nämä nopeasti, pohja on kuitenkin aikas vahva. Nyt pitää vaan malttaa treeneissä vahvistaa pysymistä, kyllä se siitä.

Lähtöä tehtiin pari kertaa ja käytin sitä namialustaa. Sain sen jopa syömään namit, vaikka luulin, että lähtee "ole hyvä" -käskyllä vaan tulemaan.

Muuten hinkutettiin radan keskivaiheilla. Ohjasin huonosti, Luu kaarratti. Mietin persjättöä, muta Samu sanoi, että ei kannata :D Ja sitten ei löytänyt yhtä putkea, mutta todettiin todennäköiseksi syyksi lelu, joka odotti putken takana keinun perässä. Twistissä en osannut liikkua, mutta Luu tiputti riman vain kerran (tosi huonolla ohjauksella). Loppu sentään onnistui kerrasta, kun vaan päästiin siitä keinulta eteenpäin.

Lopuksi oli vielä hetki aikaa, joten palkkasin molemmat kontaktit muutamaan kertaan. Aalla pysyi nyt kuin liimattu, keinulla ei edelleenkään osannut mennä suoraan (kumma juttu ;) ).

Kamerakin oli mukana, katson, onko siellä mitään järkevää ja lisään ehkä linkin tänne... Edit: Tässä jokunen pätkä. Ihan kaikkia mokia ei tullut nauhalle ;)

Odotellessa tokotettiin käytävällä. Aika paljon palautuksia ohjatulla, ihan vaan selän takaa. Niissäkin tulee mokia, mutta suurin osa sentään hyvin.

Kaukoja hinkutettiin. Kevensi ensin koko ajan seiso-istussa sitä vasenta takajalkaa. Merkkasin vaan sitkeästi virheen ja kävin tökkimässä jalkaa muistutukseksi. Ehdin ajatella, että ei tää tästä nyt taas edisty, mutta kas, korjasi! Ja teki monta täydellistä vaihtoa :) Se pystyy, pitää vaan vaatia!

Tein myös muutaman selän takaa palkkauksen, ihan lyhyellä matkalla. Törmäsi joka kerta. Sanoin törmäämisestä joka kerta. Mutta törmäsi silti joka kerta. Hmmmph.