Tänään jatkettiin Luun kanssa ulkokentällä eilisen teemalla. Lunta alkoi jo sadella ja hiukan oli hiekka kohmeessa, mutta hyvin siinä vielä treenasi :)

Aloitettiin kaukoilla, joissa meni tosi jähmyksi ja teki huonosti :/ Voi murheenkryyni. Kyllä se taas vähän antoi periksi ja teki lopulta kohtuullisesti, mutta ei läheskään niin rennosti kuin pystyy.

Luoksetulo suorana. Ensin taas roiskaisi lopun miten sattuu, mutta uusinnalla teki hyvin.

Sitten zeta, jossa nihkeys jäi vähän päälle. Seurasi näennäisen korrektisti, mutta ei tuntunut parhaalta. Ja jäi tokan sivun istumisen seisomaan. Koko homma uudestaan ja sitten ok, vika maahanmenokin hyvä.

Tässä vaiheessa teki taas mieli viillellä ranteita, mutta lopuissa liikkeissä olikin yhtäkkiä aika kiva asenne!

Tunnari oli hieno, osui heti omalle, nappasi ja lähti reippaasti palauttamaan.

Kierto jännitti :D Tehtiin nyt helpomman kautta ennen ruutua, mutta tolppa oli taas vinosti ruutuun päin. Vieressä ohjatun kapula ja lähetys samasta pisteestä kuin tunnari hieman eri suuntaan. Ja kiersi! Meni määrätietoisesti, mutta tolpan takana jäi ihan hetkeksi empimään. Ratkaisi kuitenkin itse kiertää, joten tästä palkka.

Ohjattu ruudun eteen, oikea tolpan vieressä. Hieman hidas, mutta suora merkki. Pysäytin ennen nostoa, ihan jees. Ja palautuskin käteen ok.

Viimeisenä ruutu, jossa taas takapalkka valmiina. Eteenmeno piti uusia, lähti ekalla kaartamaan suoran alun jälkeen. On kyllä viime aikoina korjannut näitä tosi hyvin, joten pakko sillä on joku käsitys tästä olla...?! Ruudussa taisi vähän väistää kapulahäiriöitä (?) ja meni ihan oikeaa reunaa. Annoin matkalla uuden ruutu-käskyn ja muisti pysähtyä juuri ja juuri ruudussa ;) Tästä vapautus palkalle.

Tehtiin ruutua vielä pari kertaa lisää. Kerran vauhdista palkalle vapauttaen ja sen jälkeen kerran ilman takapalkkaa. Tämän meni tosi hyvin! Edelleen sitä oikeaa reunaa (huoh), mutta tosi taakse. Kohta on siis kaiken muun lisäksi ongelma yli menemisestä... :D Aaargh, muistan kyllä vieläkin sen tuskan takanauhalla steppailun kanssa.

Kosketusalustaakin vielä vähän. Otettiin pysähtyminen ja alustalle jääminen mukaan. Ensin Luu tarjosi vaan pyörimistä (hän on vähän innokas näissä sheippausjutuissa), mutta autoin suosiolla pari kertaa pysäytyskäskyllä, niin meni jakeluun, mitä haetaan.

Illan agivalkkuun pääsi Nipsu, koska teemana oli sille sopivasti kontaktitreeni :) Tehtiin kolme settiä käytännössä pelkkiä kontakteja, eniten puomia.

Aloitettiin vedätyspuomeilla ja Nipsu teki kolme ekaa juoksuina :D Vielä nauratti, mutta vähän epätoivoisesti. Piti laittaa etupalkka valmiiksi, että muisti pysähtyi. Sitten tekikin pari aika kivaa pysähdystä :) Toiseen suuntaan vastaava ja alkoi jo hidastua.

Toisella kierroksella pari keinua. Oli hyviä, ei meinannutkaan karata. Ja aata erilaisilla versioilla, kaikki onnistui siinäkin.

Vikassa setissä lisää puomia. Ensin loivat päällejuoksut molempiin suuntiin, näissä teki hyvät! Sitten taaksejääntiä, jossa oli hidas, mutta meni kuitenkin. Kerran jätti toisen tassun ylös, mutta korjasi seuraavalla. Anna palkkasi nää, ilman ei edes yritetty...

Treeneissä Nipsun kohtasi myös suurista suurin tragedia. The Naru katkesi :/

WP_20161102_18_38_43_Pro.jpg

Onhan tuo vedellyt viimeisiään jo pitkään, mutta minkäs teet, kun se on vaan paras. Joskus jossain mielenhäiriössä saattaa kelvata joku muukin, mutta sitten hassu seltti saattaa vaan jäädä etsimään naruaan, vaikka mitä uudempaa ja hienompaa heiluttelisi nenän edessä.

Syy sai käydä hallilla treenaamassa hetken rauhoittumista. Sen lempparia! :D Tai sitten ei. Makoili kyljellään ja vinkui, kunnes oli pakko lähteä.